Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» (φωτο)


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου που άγγιξε τους 2000 παρευρισκόμενους πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιείχε ένα σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισμα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ. Γιάννη Τσίκου, ενώ, στη συνέχεια, τα τρία χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν ηπειρώτικους χορούς με τη συνοδεία του σπουδαίου μουσικού σχήματος που πλαισίωσε την εκδήλωση.
Στη συνέχεια, ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Καψάλης, η υπέροχη Γιώτα Γρίβα και ο μεγάλος σολίστ Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο “άναψαν” το κέφι με τους καλεσμένους να γλεντάνε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Τσίκος δήλωσε: «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κόσμια πλαίσια, σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα με γλέντι και χορό. Η συνέχεια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου θα είναι ακόμη καλύτερη».

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου οι οποίοι εθελοντικά, για μία ακόμη χρονιά, προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Ακόμη, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Ανδρέα Βλάχο για τη γενναία χορηγία του προς το Σύλλογό μας, στους επαγγελματίες – χορηγούς της τοπικής αγοράς και τα μέσα ενημέρωσης για την διάδοση του γεγονότος. Επίσης, το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης Δημήτρη Παρασκευόπουλο όπως και στον Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης Δημήτρη Ντίτουρα. 

Επιπλέον, σύσσωμο το Δ.Σ. ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και προσωπικά την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά για την οικονομική ενίσχυση και τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με την Π.Ε. Πέλλας όπως και τον Δήμο Πέλλας και το Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Στάμκο για την υποστήριξη της εκδήλωσης και της γενικότερης προσπάθειάς μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργος Καρασμάνης καθώς και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πέλλας.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.