Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα διόδια στην Κ. Μακεδονία: Μόνο η διαδρομή Πέλλα - Θεσσαλονίκη παραμένει... δωρεάν!


Σε πραγματικό «φρούριο» αναμένεται να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο όταν θα έχουν τεθεί σε λειτουργία και οι 38 σταθμοί διοδίων της Εγνατίας οδού και των τριών κάθετων αξόνων. 

Οι δέκα από αυτούς θα βρίσκονται στην ΠΕ Θεσσαλονίκης και σε συνδυασμό με κάποιους νέους σταθμούς  σε περιφερειακά κομβικά σημεία (Εύζωνοι, Καβάλα, Στρυμωνικό), πρόκειται να δημιουργήσουν ένα ασφυκτικό κλοιό διοδίων γύρω από τη συμπρωτεύουσα, επιβαρύνοντας σοβαρά τις μετακινήσεις προς κοντινούς νομούς.

Η μοναδική διαδρομή που δε θα επιβαρυνθεί με κανένα κόστος διοδίων θα είναι φυσικά αυτή Πέλλας – Θεσσαλονίκης αφού ως γνωστόν η Πέλλα δε διαθέτει καμία σημαντική οδική αρτηρία στα γεωγραφικά της όρια! 
Εδώ έχει εφαρμογή η γνωστή λαϊκή ρήση "τυχεροί μέσα στην... ατυχία μας".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ Η ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΙΤΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.
    ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΔΙΟ ΠΡΟΣ ΠΕΛΛΑ ΜΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΓΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕΣΩ ΧΑΚΛΙΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΧΤΥΠΗΤΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους δρόμους της Πέλλας, θα έπρεπε να μας πληρώνουν κιόλας.
    Αφού είναι λαχείο να περνάς.
    Όλη η διαδρομή απο Μαυροβούνι ως Γιαννιτσά είναι τελείως άκυρη.
    Την στιγμή που οι διασταυρώσεις για τα χωριά είναι και αυτές άκυρες, όταν υπάρχουν τόσοι καφροι που έχουν φτιαξει δικές τους εισόδους και εξόδους για να πάνε στα χωράφια τούς.
    Δείτε μονο πόσες παράνομες εισόδους - εξόδους έχει.
    Τα τρακτέρ μπαίνουν και βγαίνουν απο οπουδήποτε και κόβουν κάθετα τον δρόμο.
    Και αυτό τον δρόμο κάποιοι τον ονόμασαν εθνική οδό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστουμε την "Αριστερη" μας κυβερνηση που κανει την ζωη μας ολο και πιο δυσχερη εξαιτιας τησ ανικανοτητας των στελεχων της να αντιληφτουν τα πραγματικα προβληματα μας! ειναι απασχολημενοι με την διοργανωση πιο επειγουσων υποθεσεων:gay parade,Μνημειο για το μαυρο φασμα της ΕΡΤ! εγω θα προτεινα ΔΙΟΔΙΑ στην Λαγκαδια Αλμωπιας,αφου δεν τουςκανετε παιδικη χαρα,τουλαχιστον καντε τους διοδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 24-11-2011 ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. O συνταγματικός αναλφαβητισμός αποδεικνύεται τώρα, σε αυτή την οριακή για την ιστορία μας καμπή, ως Έσχατη Προδοσία, συντελούμενη από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ενώ, ομάδα διαστελλόμενη και δρώσα ενεργεί τα δέοντα ώστε να λαμβάνει το όλον θέμα την πρέπουσα πορεία προς την δικαιοσύνη και τη δημοσιότητα.
    Για πληροφορίες σχετικές με την Ιερή Δήλωση να συμβουλέύεστε τους διαχειριστές ετούτης της ομάδας και κανέναν άλλον.
    https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.