Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωτοφανής επίθεση του Δημάρχου Αλμωπίας σε βάρος πρώην συνεργάτη του


Μέρα με τη μέρα χάνει πολιτικό κεφάλαιο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος ο οποίος στον απεγνωσμένο αγώνα που δίνει για να διασώσει ό,τι μπορεί από την πολυτεμαχισμένη παράταξή του, επιδίδεται σε αντιδημοφιλείς λαϊκίστικες επιθέσεις εναντίον πρώην συνεργατών του.

Τη Δευτέρα, μέχρι και τα μέλη του προεδρείου αποτραβήχτηκαν από τον μαινόμενο Δήμαρχο, προφανώς εις ένδειξη αμφιβολίας για τις αστήρικτες επιθέσεις που ο τελευταίος εξαπέλυε σωρηδόν σε βάρος του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και πρώην συνεργάτη του Δημήτρη Βέσκου.  Συγκεκριμένα, τον κατηγόρησε για προφορική υπερκοστολόγηση δημοτικού έργου στους Προμάχους και την υπερχρέωση των ταμείων του Δήμου με απευθείας αναθέσεις έργων σε συγκεκριμένους εργολάβους, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.

Ο Δ. Βέσκος, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, απάντησε ότι δεν είχε ποτέ την εξουσία για να πράξει αυτά για τα οποία κατηγορείται και μίλησε για εσκεμμένη προσπάθεια του Δημάρχου να σπιλώσει πολιτικούς του αντιπάλους.

Επί της ουσίας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας, όπως θυμόμαστε όλοι, δέχθηκε οξεία κριτική τον τελευταίο καιρό από τον αποστατούντα σύμβουλο για τα πανάκριβα ταξίδια του στην Πορτογαλία και την ανεπίσημη χρηματοδότηση μέσου ενημέρωσης με δημοτικά χρήματα. 

Επιχειρώντας να ανακτήσει χαμένο έδαφος και να προλάβει παρόμοιες φωνές κριτικής από τον ίδιο ή άλλους συμβούλους του, επιδόθηκε σε ένα, ομολογουμένως, πολύ φθηνό ρεσιτάλ σκανδαλολογίας το οποίο καθόλου δε βοηθά, πόσο μάλλον δυσχεραίνει τη θέση του, πολιτικά και ηθικά, απέναντι στους έντιμους δημότες της Αλμωπίας οι οποίοι κρίνουν τα πράγματα με σύνεση και δε μασάνε... κουτόχορτο.

Ο Αδέσμευτος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.