Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Θ. Τζάκρη στο κονσερβοποιείο - χυμοποιείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας (φωτο)


Αναθεωρούνται οι αρχικές προβλέψεις για υπερπαραγωγή στο συμπύρινο ροδάκινο. Σε χαμηλότερα επίπεδα θα κυμανθούν οι ποσότητες συμπύρινων ροδάκινων που θα οδηγηθούν στην βιομηχανία για κομπόστα

Αναγκαιότητα για άμεσο προσδιορισμό ικανοποιητικής για τον παραγωγό τιμής ανά κιλό του συμπύρινου ροδάκινου 

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε το Σάββατο τις εγκαταστάσεις του κονσερβοποιείου - χυμοποιείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τα μέλη του Δ.Σ και τον Διευθυντή για την διαχείριση της φετινής παραγωγής του συμπύρινου ροδάκινου. 
Τα μέλη της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Φαρμάκης, τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Γεώργιος Τσάτσας, Μανώλης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρυπίδης, Γεώργιος Λάζος, Γεώργιος Μπόλλας και Χρήστος Τσαρτσαράκης και ο Διευθυντής του Α.Σ. Πέλλας και υπεύθυνος παραγωγής κ. Ηλίας Γεωργιάδης ενημέρωσαν την κ. Τζάκρη για τις εξελίξεις στην τρέχουσα παραγωγή του συμπύρινου ροδάκινου που ξεκίνησε για τις πρώιμες ποικιλίες (φορτούνα, λουάντελ, Α37, Α39, κατερίνα κλπ) και τις προοπτικές που διαφαίνονται για τον κλάδο.
Σύμφωνα με την εκτίμηση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας αναθεωρούνται οι αρχικές εκτιμήσεις για υπερπαραγωγή στο συμπύρινο ροδάκινο που θα προσέγγιζε τους 500.000 τόνους μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών. Οι εκτιμήσεις για τις ποσότητες των συμπύρινων ροδάκινων που θα οδηγηθούν στην βιομηχανία για κομπόστα θα κυμανθούν σε επίπεδα χαμηλότερα από αυτά που είχαν αρχικά εκτιμηθεί, χωρίς να είναι δυνατόν να προσδιοριστεί που τελικά θα καταλήξουν. 

Η κ. Τζάκρη επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα η βιομηχανία να ορίσει άμεσα τιμή ανά κιλό του συμπύρινου ροδάκινου που να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα για τον παραγωγό και να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες συνθήκες έτσι όπως διαμορφώνονται μετά τις βροχοπτώσεις, επισημαίνοντας ότι η συνεταιριστική βιομηχανία πρέπει να πρωτοστατήσει στον καθορισμό ικανοποιητικής για τον παραγωγό τιμής ώστε να συμβάλει στην άρση της ανασφάλειας των παραγωγών που δημιουργείται από το θολό τοπίο στις τιμές. 
Στην συνέχεια η κ. Τζάκρη περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου παράγεται εξαιρετικής ποιότητας κομπόστα, συνοδευόμενη από τα μέλη του Δ.Σ., τον Διευθυντή του Α.Σ. Πέλλας και τον προϊστάμενο του εργοστασίου κ. Μάκη Αμπεριάδη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και τους παραγωγούς που παρέδιδαν την παραγωγή τους προς μεταποίηση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΤΖΑΚΡΗ.... Ακόμη και ο λαϊκισμός πρέπει να έχει "όρια"!!!!Το έχετε ξεφτιλίσει -ΟΛΟΙ- με τις επισκέψεις και τις ανακοινώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωστε καλες τιμες στους παραγωγους , να ανασανουν οι ανθρωποι ,γιατι με τις τιμες που δωσανε τα επιτραπεζια ,ουτε τα εξωδα δεν καλιπτουν .Οχι μονον επισκεψεις για το θεαθυναι εργα κ.τσακρη για να ξαναπαρεις ψηφους ,αλλως δεν θα σε προτημηση ο αγροτοκοσμος..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.