Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τσίπρας για Δικαιοσύνη: Βγάζουν αποφάσεις υπέρ των εργοδοτών - Έμμεση αναφορά στην εργαζόμενη που αυτοκτόνησε στα Γιαννιτσά


Για «εγκλωβισμένους» εργαζόμενους μίλησε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη Δικαιοσύνη και στους δικαστές που βγάζουν αποφάσεις υπέρ των εργοδοτών. 

Η αναφορά του Πρωθυπουργού έγινε από το υπουργείο Εργασίας, όπου πραγματοποίησε χθες το πρωί επίσκεψη και είχε συνάντηση με την Υπουργό κ. Αχτσιόγλου και με την υπόλοιπη ηγεσία του υπουργείου. 

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για ρεκόρ 16ετίας σε ό,τι αφορά τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στην αδήλωτη εργασία και χιλιάδες εργαζόμενοι είναι «εγκλωβισμένοι» αφού παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι.  

Σ' αυτούς τους εργαζόμενους έκανε αναφορά ο κ.Τσίπρας για να εξαγγείλει παρεμβάσεις στο επίπεδο της επανεκπαίδευσης μερίδας αυτών των εργαζομένων και να βάλει εναντίον της Δικαιοσύνης, λέγοντας ότι λαμβάνει αποφάσεις που είναι υπέρ των εργοδοτών. 

Έμμεση αναφορά στην τραγωδία στα Γιαννιτσά

Έκανε μάλιστα έμμεση αναφορά στην τραγωδία με την αυτοκτονία απλήρωτης εργαζόμενης στα Γιαννιτσά, «υιοθετώντας» τις απόψεις που έχουν δημοσιοποιήσει τόσο ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, σύμφωνα με τους οποίους η κυβέρνησης δεν έχει ευθύνη, αλλά ρίχνουν το μπαλάκι στη Δικαιοσύνη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για αυτό μια βόλτα στα τοπικά Δικαστήρια για καλημέρα κύριε Τσίπρα όπου υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων και νομοθέτηση αυστηρότερων μέτρων προστασίας των εργαζομένων σε συνεργασία με την κυρία Αχτσίογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.