Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει - Δείτε τις επίσημες νέες ημερομηνίες


Ο καιρός μας τα χάλασε όμως εμείς επιμένουμε!
Νέες ημερομηνίες: Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Ιουλίου!
--------------------
Το λοιπόν: γνωρίζετε ήδη πως τα κακά νέα είναι πως δύο από τις τρεις ημέρες του Φεστιβάλ αναβλήθηκαν. Ζήσαμε Δεκέμβριο τον Ιούλιο και πάμε παρακάτω (ανοίγει συζήτηση για την κλιματική αλλαγή).

Τα καλά νέα είναι πως καταφέραμε από την Κυριακή το πρωί έως σήμερα να βρούμε τον τρόπο να βρεθούν διαθέσιμες ημερομηνίες εκ μέρους των καλλιτεχνών και η δυνατότητα οργάνωσης και εκτέλεσης της παραγωγής εκ μέρους μας.

Και μάλιστα σούπερ σύντομα: το ερχόμενο Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουλίου!
Τα εισιτήρια τα οποία έχετε ήδη προμηθευτεί ισχύουν κανονικά για τις δύο Φεστιβαλικές ημέρες που έχουμε μπροστά μας. Ποιος παίζει ποια μέρα ακριβώς θα το γνωρίζουμε έως το βράδυ ή το αργότερο αύριο το μεσημέρι!

Μείνετε συντονισμένοι!
#ΚόντραΣτουςΚαιρούςΠουΖούμε #PozarFest2017

*Η φωτογραφία είναι από την πρώτη ημέρα του φετινού Φεστιβάλ και την εμφάνιση των Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα και Γεωργία, Νταγάκη, όπου καταφέραμε και νικήσαμε την γενική κακοκαιρία που επικρατούσε στην Πέλλα και στους γύρω νομούς.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.