Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντικά έργα βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στο Δήμο Έδεσσας


Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια εξεύρεσης πόρων που πραγματοποιεί ο Δήμος Έδεσσας για τη βελτίωση των αθλητικών μας υποδομών.

Ήδη έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες βελτίωσης των υποδομών του ΔΑΚ Έδεσσας. Πρόκειται για χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκειμένου ο Δήμος Έδεσσας να προχωρήσει στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου και την προμήθεια εξοπλισμού, που θα επιτρέψει τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αθλούμενους.

Επίσης, έχουν εξασφαλιστεί πόροι για τη βελτίωση της αθλητικής υποδομής του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας, που αφορά στον χλοοτάπητα του σταδίου.

Ακόμη, μετά από ενημέρωση για τη βελτίωση των υποδομών που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο χειμώνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας, σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση, τις παρεμβάσεις στο χώρο των ντους και κυρίως στην παιδική πισίνα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης έδειξε ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσει την αντικατάσταση των πάνελ και διάφορες άλλες εργασίες, δηλαδή έργα που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την υποδομή και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κολυμβητηρίου στους δημότες.

Τέλος, έχει τεθεί το αίτημα του Δήμου Έδεσσας για δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στην Άρνισσα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί αφενός το σχολικό συγκρότημα και αφετέρου όλος ο κόσμος του ορεινού όγκου που επιθυμεί να αθληθεί. Ο κ. Υφυπουργός και τα στελέχη του Υπουργείου εξέτασαν θετικά το αίτημα και μας ζητήθηκε ολοκληρωμένη μελέτη προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, η οποία εφόσον αποδώσει καρπούς η Άρνισσα θα αποκτήσει το δικό της κλειστό γυμναστήριο.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Γραφειο τύπου το ξέρεις ότι με τις άστοχες ενέργειες που έγιναν υπάρχει ο φόβος να επέλθει αθλητικός σκοταδισμός στην πόλη της Εδεσσας και αντί να κανείς το παγώνι βγάζεις και ανακοινώσεις . Το ξέρεις ότι με το ρίξιμο της παράγκας ( που καλώς θα πέσει) αλλά χωρίς όχι να ετοιμάσεις αλλά ούτε να το σκεφτείς καλά καλά θα μείνει η πόλη χωρίς προπονηρηριο για χρόνια; Και αυτό γιατί γιατί όλα γίνονται εδώ και πολλά χρόνια στη ν πόλη άνοιξε μέτρο χρηματοδότησης να μπω και μετά θα δω. Το μπάσκετ το βολλευ ο στίβος η τοξοβολία και το μπαμπιγκτον καταρχήν καληνύχτα. Μετά όμως να ξέρετε ότι και το χάντμπολ που κάνει τη παλαβή και αυτό καληνύχτα. Γιατί όταν σφίξουν τα γάλατα και όλοι διεκδικήσουν ώρες από το δάκ μέχρι και οι γραφικοί του κοινού ...τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Κατάλαβες γραφειο τύπου. Και όταν βρείτε οι μεν και οι δε έναν άνθρωπο που εχει ιδρώσει φανέλα και ξέρει από αυτά που κανένας ατην διοίκηση έσω και είκοσι χρόνια δεν ξέρει τότε να βγάζεις ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜατικ είναι να απορεί κανείς.. Στην πόλη πλανάται εδώ και ένα μήνα η πατάτα που έγινε με τον προγραμματισμό ως προς το παλιό κλειστό και βγαζεται ανακοινώσεις . Είναι πλέον δεδομένο ότι θα πέσει ένα κλειστό και ο προγραμματισμός είναι θόλος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλειστό στην Αρνισσα ναι. Έπρεπε να γι νέι από το 2004 όπως βέβαια και στην εδεσσα. Αλλά εδώ τότε κοιμοντουσαν. Δεν υπάρχει αιρετός 30 χρόνια που να είναι κοντά στον αθλητισμό. Ανάπλαση ναι εκατό φορές και άλλη μια στην εδεσσα. Αλλά αν τα βάλεις σε ζυγαριά. Όχι έτσι όχι είσαι βάρος στο αθλητικό μέλλον των παιδιών της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί στο δήμο όταν καταλάβετε ότι ο μπομπος από τη Θεσσαλονίκη σας δουλεύει ψιλό γαζί για να κάνει τη δουλειά του είσαι βάρος των παιδιών οικιών των άλλων αθλημάτων θα ναι αργά. Η κατάσταση θα ναι μη αναστρέψιμη .. Επίσης όταν ο μπομπος αν μείνει και ψάχνει ωράρια μετά ρ
    Το ρίξιμο του παλιού θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεί στην πόλη των νερών οι σύλλογοι κοιμάστε; Ξέρετε τι τραβάμε στα γιαννιτσα με το ένα γήπεδο. Υπάρχει υποδομή έστω και με προβλήματα αντί να τη συντηρήσετε η" να κάνετε άλλη θα τη ρίξετε. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως είστε πρωτεύουσα άλλη μια φορά αποδεικνύετε ότι είστε για πανηγύρια , μετσκες , τζουμπρικες χορούς στα γήπεδα., Ανθεστηρία με καλτ στυλ κλπ . Σύλλογοι ξυπνήστε . Θα τρέχετε και δε θα φτανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ.
      Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ, ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΥΠΥΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;

      Διαγραφή
  6. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΑΚ, ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ - ΓΙΑ ΤΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΥ - ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΤΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΤΟΙ....ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ.
    ΞΥΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΤΑΡΤΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ.
    ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ......
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΒΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΠΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ;
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ TO ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στα "ψαράκια" τα γήπεδα μπάσκετ παρατημένα ή επικίνδυνα εδώ και παααααρα πολύ καιρό (ταμπλό και στεφάνι δεν υπάρχουν ή όταν υπάρχουν είναι σπασμένα και μπορεί να πέσουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά μην γράφετε αρνητικές κριτικές,στεναχωρείτε τον Δήμαρχό μας. Για αυτόν όλα στην πόλη και στον Δήμο βαίνουν άριστα. Άλλωστε παίρνουμε και βραβεία...........(χαχαχαχα, χιχιχιχι)
    Δήμαρχε ξύπνα....., η γνωστή ομαδούλα (οι δελφίνοι), ξέρεις εσύ, σου πριονίζουν αργά αργά εδώ και καιρό τα πόδια της καρέκλας που κάθεσαι. Ααα....., μη βγεις πάλι και δηλώσεις "παρών" στις επόμενες εκλογές, γιατί ήδη είσαι "παρελθόν" αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.