Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση - αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη από ηλικιωμένους της Έδεσσας (φώτο)


Στα πλαίσια λειτουργίας της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας υλοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου μία ιδιαίτερη εκδήλωση αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

Ύστερα από μία μακριά σε διάρκεια προετοιμασία και πολλές πρόβες των ηλικιωμένων της δομής έγινε δυνατή η επιτυχής υλοποίηση της εκδήλωσης, που περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων, ανάγνωση του βιογραφικού του ποιητή και απαγγελία-τραγούδι των γνωστών τραγουδιών του όπως «Το δελφινοκόριτσο», «Τον γλάρο», «Η ποδηλάτισσά» και το «Θαλασσινό τριφύλλι».

Οι ηλικιωμένοι ωφελούμενοι της δομής γύρισαν χρόνια πίσω, έζησαν στιγμές νεότητας και δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό πρόσφεραν μία ιδιαίτερη και συγκινητική εκδήλωση στους δεκάδες παραβρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση.

Η λειτουργία της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας χρηματοδοτείται στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.