Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοί είναι οι τέσσερις βασανιστές των δύο αγοριών σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα


Από την Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ατόμων , οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης δύο αγοριών, ηλικίας 11 και 9 ετών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου
  
ΜΙΧΑΛΑ Αγγελική – Δέσποινα του Ιωάννη

ΚΟΤΑΤΖΗ Ηλία του Χρήστου

ΠΕΪΝΑΛΗ Διονύσιο του Νικολάου
Θυμίζουμε ότι η φρικιαστική υπόθεση βασανισμού και σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων αδελφών από τη μητέρα τους και τον πρώην σύντροφό της, αναβίωσε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, το οποίο καταδίκασε την πρώτη σε κάθειρξη 40 ετών και τον δεύτερο σε κάθειρξη 47 ετών. 

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ενώ μετά τη δίκη και οι δύο επέστρεψαν στις φυλακές όπου κρατούνται από τον περυσινό Φεβρουάριο, όταν ήρθε στο «φως» αυτή η ασύλληπτη υπόθεση. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 45χρονος κατηγορούμενος και η 38χρονη άλλοτε σύντροφός του το διάστημα της συμβίωσής τους κακοποιούσαν σεξουαλικά, από κοινού και κατά μόνας, τα παιδιά και τα βασάνιζαν. Το άλλοτε ζευγάρι ζούσε το διάστημα από το 2011 έως το 2013 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια η γυναίκα και τα αγόρια μετακόμισαν στη Σκύδρα Πέλλας. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 20-10-2017, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αχχχ. Να μην ζουμε στην Τουρκία!!!!! Θα σας πετσοκοβαν. Τέρατα. Μανα σου λεει..... θα τρωνε και θα κάθονται, σαν άρχοντες τα παιδακια ομως;;;;;; τί μαύρη ψυχουλα θα κουβαλουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούς πρέπει να τους κρεμάσουν σε μια πλατεία και κάθε μέρα να τους κόβουν και κάτι μέχρι να βγει η ψυχή τους, γιατί κάπως έτσι θα αισθάνονται και αυτές οι ψτχουλες μέχρι να πεθάνουν.Κοπροσκυλα θέλετε όλοι να γίνεται γονείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους καψετε ζωντανους τους βρωμιαριδες....κατεστρεψαν δυο ψυχουλες...πως θα ξαναφτιαξουν την ζωη τους τα παιδακια!!!!!αδικια τετοια τερατα να κανουν παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φανταστείτε από τι οικογένειες θα προέρχονται και ποιά αγωγή πήραν και οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι.Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε....πριν ''εκτελέσουμε'' τον...δολοφόνο...ας μάθουμε πως και που μεγάλωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.