Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσουν στην Έδεσσα Τμήματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)


Για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και δια βίου μάθησης σπουδές

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε επικοινωνία που είχε σήμερα η βουλευτής με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) κ. Βασίλη Καρδάση και σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Έδεσσα, την ενημέρωσε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του ΕΑΠ πραγματοποίησε ήδη στο διάστημα που μεσολάβησε αυτοψία και έλεγχο στον χώρο του Πανεπιστημίου της Έδεσσας και έκρινε επαρκέστατες τις υποδομές αυτού προς αξιοποίησή τους από το ΕΑΠ.

Ως εκ τούτου, το ΕΑΠ αποφάσισε να λειτουργήσουν από τον προσεχή Οκτώβρη στο χώρο του Πανεπιστημίου στην Έδεσσα τμήματα για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και δια βίου μάθησης σπουδές για τους φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής.


Η κ. Τζάκρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και τόνισε ότι: «η παρουσία του ΕΑΠ στην Έδεσσα βάζει ξανά την πόλη στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με πίστη, επιμονή και σωστό σχεδιασμό. Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και όλους τους φορείς για να διαμορφώσουμε μαζί το καλύτερο δυνατό σχέδιο και έναν πλήρη και εμπεριστατωμένο φάκελο, έτσι ώστε η Έδεσσα να διεκδικήσει με αξιώσεις τη λειτουργία και άλλων Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΡΚΑ, ΕΓΙΝΕ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΑΠ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΙΠΤΑ 200-300 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ.
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ 9ο Δ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ Η΄ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή καλύτερα να μην υπάρχει τίποτα λες και οι βουλευτές τα κανονίζουν. Όλα θέλουν τον αγώνα τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά και καρατζοβα αν είναι να κάνετε ρεπορτάζ εξηγήσετε στον κόσμο τι εστί ΕΑΠ και το σανό μοιράζουν οι βουλευτές μας .
    5 πεντάωρες συναντήσεις τον χρόνο θα κάνουν οι φοιτητές των γύρω περιοχών .

    25 ώρες τον χρόνο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EKEINOS O MΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον εννοείς; Τον τζέντλεμαν με τα ριχτά πουκάμισα και τα γυρισμένα μανίκια;

      Διαγραφή
  5. Η πόλη έχασε το Πανεπιστήμιο και μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει εκτός από το Γιάννου και η Τζάκρη. Προσπαθεί τώρα με το ΕΑΠ, δηλαδή μια μορφή διαλέξεων-σεμιναρίων αλλά και τηλεδιασκέψεων, να ρίξει στάχτες στα μάτια του κόσμου, τακτική πολύ προσφιλής για τη συγκεκριμένη που δυστυχώς ακόμη υπάρχουν κάποιοι που πείθονται από αυτές τις τακτικές των πολιτικάντηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.