Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου και ώρα 13:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017.

2 Τροποποίηση της αριθμ.126/2017 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την 10η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, Οικονομικού έτους 2017.

3 Βεβαίωση κάλυψης ετήσιας δαπάνης βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας

4 Καθορισμός όρων δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση κοινόχρηστων χώρων ΔΕ Αριδαίας»

5 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση κτιρίου και εγκαταστάσεων Δημοτικού Καταστήματος Εξαπλατάνου»

6 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Σχολικού κτιρίου ( εγκαταστάσεις, χρωματισμοί, κ.λ.π.) στις Σχολικές Κοινότητες Γυμνασίου και ΓΕΛ Εξαπλατάνου»

7 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Ελαιοχρωματισμοί στη Σχολική Κοινότητα του ΓΕΛ Αριδαίας »

8 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες Συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στη Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Φούστανης»

9 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Αψάλου, Μεγαπλατάνου και Σαρακηνών»

10 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση κουφωμάτων Σχολικού κτιρίου Χρυσής»

11 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων Σχολικού κτιρίου Ιδας»

12 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Εξαπλατάνου»

13 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Σχολικού κτιρίου στη Σχολική Κοινότητα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και στη Σχολική Κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας»

14 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση κτιρίου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γαρεφείου»

15 Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Χρύσας – Τσάκων»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…