Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμπύρηνο ροδάκινο: Η σωστή ποσότητα, διαβατήριο αξιοποίησής του


Ξεκινάει τις επόμενες ημέρες η συγκομιδή του συμπύρηνου ροδάκινου και νιώθουμε την ανάγκη άλλη μια φορά να ενημερώσουμε τους παραγωγούς μας για την αναγκαιότητα παράδοσης στις βιομηχανίες κατάλληλης ποιότητας.

Όπως είναι γνωστό, η ελληνική κομπόστα ροδάκινου, αλλά και ο χυμός του και το κατεψυγμένο του προϊόν, κατέκτησαν εδώ και πολλά χρόνια την παγκόσμια αγορά. Αυτό στηρίχτηκε σε δύο προϋποθέσεις:

Α) την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης και συνεπώς τελικού προϊόντος
Β) το ανταγωνιστικό κόστος

Δυστυχώς, τα δύο τελευταία χρόνια, που είχαμε μειωμένη παραγωγή, η ποιότητα του συμπύρηνου ροδάκινου που παρέλαβαν τα εργοστάσια ήταν, όπως όλοι γνωρίζουμε, υποβαθμισμένη, με κύριο χαρακτηριστικό τα άγουρα-πράσινα ροδάκινα. Αυτό δημιούργησε δυσκολίες διάθεσης του προϊόντος.

Φέτος, μπορούμε να φτιάξουμε τη χρονιά ανάκαμψης. Οι παραγωγοί πρέπει να παραδώσουν τη γνωστή καλή ποιότητα του παρελθόντος για να ξανακατακτήσουμε τις αγορές.

Αυτό απλά σημαίνει να παραδώσουν ροδάκινα ΚΙΤΡΙΝΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ 110 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. oti plironete ayta tha pernete,liga tha dosete? skata tha parete,ante gt to kseftilisate prin arxisei to sumpirino,0.30 persi dosate,fetos ti tha dosete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους τωρα μας δειχνουν τις προθεσεις τους οι βιομηχανοι θα φανε καλα φετος για τις τιμες δεν ακουσα τιποτα σιφακη για το καρτελ στα συμπιρινα τι λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 14 λεπτα το κιλο ειναι καλη τιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΕ ΑΝ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΓΥΡΝΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΤΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.