Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το... απολαυστικό βίντεο του Γιάννη Σερβετά για το φυτοπλαγκτόν στον Θερμαϊκό


Ο Γιάννης Σερβετάς σχολιάζει με καυστικό τρόπο την εικόνα με το φυτοπλαγκτόν που καλύπτει τον Θερμαϊκό αναδύοντας έντονη δυσοσμία.

Τεράστιες ποσότητες φυτοπλαγκτόν καλύπτουν και σήμερα μεγάλο μέρος  της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το ύψος του λιμανιού, αναδύοντας έντονη δυσοσμία και κάνοντας απογοητευτική την εικόνα του Θερμαϊκού. Οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν άμεσα το φαινόμενο.

Η αποσύνθεση των φυκιών στο Θερμαϊκό κόλπο, σε συνθήκες ανεπάρκειας οξυγόνου, εξαιτίας της ποσότητάς τους και των υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών, είναι υπεύθυνη για το φαινόμενο που ταλαιπωρεί τους κατοίκους. 

Ο κωμικός Γιάννης Σερβετάς προσπάθησε να πέσει στη «μάχη» του καθαρισμού της παραλίας. Φυσικά, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, σχολίασε την αποκρουστική εικόνα των τελευταίων ημερών, που ταλαιπωρεί την πόλη άλλα και τους κατοίκους. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.