Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεργασία Θ. Τζάκρη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ


Για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στο ροδάκινο

Συνεργασία είχαν σήμερα η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κ. Θ. Τζάκρη με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Φάνη Κουρεμπέ για το πρόβλημα που προέκυψε στην καλλιέργεια του ροδακίνου μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Η κ. Τζάκρη ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για το φαινόμενο που παρατηρείται αυτές τις ημέρες στην καλλιέργεια του ροδακίνου (σκασίματα, αφαίρεση φλούδας κλπ). Ο κ. Κουρεμπές ενημέρωσε την κ. Τζάκρη ότι ο ΕΛΓΑ παρακολουθεί το πρόβλημα, έγιναν αναγγελίες και θα γίνουν και εκεί που δεν έγιναν, γίνονται επισημάνσεις από τον τοπικό ΕΛΓΑ και θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η εξατομικευμένη εκτίμηση και όλη η εκτιμητική διαδικασία ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί για τις ζημιές που θα καταγραφούν
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Φύκια και μεταξοτες κορδέλες όπως θα αποζημιωθούν τα παγωμένα και απορρίφθηκαν.θα έρθει η ώρα της κυρίας όταν ξυπνήσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον...Καρεμπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΠΛΑΚ ΝΤΑΙΜΟΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΧΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΜΑΥΡΙΣΜΑ που θα Φάτε απο τους ΑΓΡΟΤΕΣ δεν Ια έχει προηγούμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.