Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό Σχολείο Έδεσσας: Μαζεύουμε καπάκια... Χαρίζουμε χαμόγελα!


Γεια σας 

Είμαστε μαθητές που απασχολούμαστε δημιουργικά στο καλοκαιρινό σχολείο, το οποίο λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σ/Κ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, από τις 11.00-13.00. 

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, αποφασίσαμε τη συγκέντρωση-συλλογή από πλαστικά καπάκια, για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για ΑμεΑ. Ζητάμε τη συνεργασία όλων σας καθώς και την πλούσια έκφραση της αγάπης σας, ώστε να φτιάξουμε μια αλυσίδα αλληλεγγύης που, στις μέρες που περνάμε, σώζει ανθρώπους και ζωές. Συλλέγονται καπάκια από μπουκάλια νερού, αναψυκτικών, χυμών, γάλατος, ελαιόλαδου, απορρυπαντικών, αφρόλουτρων, μαρκαδόρων κ.α. 

Τα καπάκια μπορείτε να μας τα παραδίνετε καθημερινά, εκτός Σ/Κ, από τις 11.00-13.00, και κάθε Πέμπτη από τις 20.30-21.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, στην Έδεσσα. 

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ. 
Οι μαθητές του ΄΄θερινού΄΄ σχολείου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.