Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με… ολόιδιο τρίο στα δοκάρια ο Αλμωπός και τη νέα σεζόν, μια ανάσα από Παύλο Σαββίδη!


Κάτι σπάνιο στατιστικά, ειδικά για δεδομένα ομάδων Γ΄ Εθνικής, που αλλάζουν ρόστερ σαν τα… πουκάμισα και συνήθως εύκολα «γκρεμίζονται» οι… κορμοί, θα πετύχει ο Αλμωπός Αριδαίας.

Η ομάδα της Πέλλας συμφώνησε για ανανέωση και με τους τρεις γκολκίπερ του περσινού ρόστερ! Τους Σίμο Μένιο και Γρηγόρη Καραγιαννίδη, που μοιράστηκαν το χρόνο στα περισσότερα ματς (κατά τι παραπάνω λόγω εμπειρίας ο πρώτος), ενώ συνεχίζει και ο Άρης Χρήστου (μια συμμετοχή πέρυσι), που έχει και την ευθύνη εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Βέβαια, φέτος ο Χρήστου ίσως επικεντρωθεί κυρίως στην προπόνηση των πορτιέρο, οπότε σε τέτοιο ενδεχόμενο οι «κυανόλευκοι» είναι πιθανό να επιλέξουν ακόμα μια λύση για τη θέση «1», κυρίως για νεαρό, που θα προορίζεται για τρίτος στην ιεραρχία.

Με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη συμφώνησαν επίσης να ανανεώσουν οι νεαροί Κιουλτζόπουλος, Αναστασιάδης και Παρούτογλου και… έπεται συνέχεια (αρκετές εκκρεμότητες με το περσινό δυναμικό).


Μια ανάσα από Παύλο Σαββίδη ο Αλμωπός Αριδαίας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου στόπερ, Παύλου Σαββίδη, με θητεία σε Εορδαϊκό και εσχάτως Απόλλωνα Καλαμαριάς (το τελευταίο εξάμηνο, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες), δείχνει ο Αλμωπός Αριδαίας, αφού προχώρησαν σημαντικά οι επαφές και εκτιμάται ότι δεν θα αργήσουν οι οριστικές εξελίξεις.

Ο νεαρός αμυντικός είναι Κοζανίτης και ξεκίνησε από την Αστραπή Κλείτους.
Στο στόχαστρο για την ομάδα της Πέλλας παραμένει ο μέσος της Καστοριάς, Χρήστος Πετρίδης, ενώ ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Μάκης Δεμίρης «χτενίζουν» την τοπική αγορά για τα καλύτερα ταλέντα (θα προωθηθούν και κάποιοι μικροί από τον Παναλμωπιακό, όπως οι Αθανασίου, Παπαδόπουλος κ.α.).


Θέλει και Γκελοσάνι ο Αλμωπός, τέλος Αλμπάνης, Μουρατίδης και Ρογγότης

Εκτός από τους Παύλο Σαββίδη (πρώην στόπερ Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εορδαϊκού, δείχνει πιο κοντά) και Χρήστο Πετρίδη (μέσος Καστοριάς), ο Αλμωπός Αριδαίας ρίχνει… δίχτυα και για τον 21χρονο μέσο του Εορδαϊκού, Μανώλη Γκελοσάνι.

Ο νεαρός χαφ που έκανε καλό δεύτερο εξάμηνο στην κατηγορία με την ομάδα της Πτολεμαϊδας και απασχολεί και άλλες ομάδες, συνεργάστηκε στην Ειρηνούπολη με τον προπονητή των «κυανόλευκων», Γιώργο Τυριακίδη, ενώ ακόμα έπαιξε σε Κρύα Βρύση, Κεραυνό Επισκοπής, Λευκάδια και ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Επίσης, μετά τον Ζαρογιάννη αποχωρούν ο επιθετικός Χάρης Αλμπάνης και οι αμυντικοί Αργύρης Μουρατίδης και Γιώργος Ρογγότης, ενώ δύσκολα θα μείνουν στην ομάδα της Πέλλας οι Θόδωρος Ελευθεριάδης, Γιάννης Παντελίδης, Βασίλης Παπασυμεών (διαφορά στο οικονομικό).

Πηγή: pamebala.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Στοχος αλμωπου στην προσεχει χρονια : 10 βαθμοι & 20 χιλιαδες budget. Υ.Γ βρε παιδια..αν δεν μπορειτε οικονομικα γιατι δεν αναλαμβανεται ομαδες σαν την θυριοπετρα και πιπερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.