Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Χρυσή» στην Ολυμπιάδα της Τουρκίας η Εθνική Κωφών γυναικών


Το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Τουρκίας κατάκτησε η Εθνική Κωφών γυναικών.
Στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης των Deaflympics 2017 η ελληνική ομάδα επικράτησε με 67-50 της Λιθουανίας και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όπως είχε κάνει και πέρυσι στην Θεσσαλονίκη όταν είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ένα... κουβάρι είχαν γίνει οι διεθνείς με το που τελείωσε ο αγώνας, πανηγυρίζοντας δικαιολογημένα την τεράστια επιτυχία απέναντι στην ομάδα της Λιθουανίας.
Κορυφαία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν η Στεφανία Πατέρα με 20 πόντους, ενώ από 11 πέτυχαν οι Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Λαμπρινή Αγαγιώτου.

Παρά το άσχημο ξεκίνημα (8-12), οι διεθνείς παίκτριες βρήκαν γρήγορα τον ρυθμό τους και κατάφεραν με τη λήξη του δεύτερου 10λεπτου να ισοφαρίσουν (21-21).

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, με την ελληνική ομάδα να κλείνει προηγούμενη το δεκάλεπτο με... βραχεία κεφαλή (39-38). Η τελευταία περίοδος, όμως, ανήκε αποκλειστικά στη «γαλανόλευκη», που με επιμέρους σκορ 28-12 έφτασε άνετα στη νίκη και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.