Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ συναντήθηκαν οι βουλευτές Γ. Σηφάκης , Φ. Καρασαρλίδου και Χ. Αντωνίου


Συζητήθηκαν οι αναγγελίες και αποζημιώσεις από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και την ανεμοθύελλα σε Πέλλα και Ημαθίας

Εκτιμήθηκε η πρόοδος των εκτιμήσεων στις φετινές ζημιές και ο πιθανότερος χρόνος πορισμάτων και αποζημιώσεων στους πληγέντες παραγωγούς

Συζητήθηκε ακόμη η πρόταση για εκχώρηση των πορισμάτων για την χρηματοδότηση των πληγέντων αγροτών

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Ζανιάς ανέφεραν στους βουλευτές ότι έχουν ήδη προχωρήσει σε αναγγελίες για τις ζημιές που θα αποζημιωθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα στον κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Εκτιμήθηκε από όλους ως ταχεία και πρώτη φορά τόσο αποτελεσματική η εκτίμηση των φετινών ζημιών με εκτιμητές σε όλα τα μέρη που επλήγησαν. Προβλέπεται η έκδοση των πορισμάτων ως τέλος Οκτωβρίου και η πληρωμή τους στο τέλος του χρόνου ( αν έχουν εισπραχτεί οι εισφορές και υπάρχουν τα αντίστοιχα διαθέσιμα) ή άλλως κοντά στο τέλος Ιανουαρίου.

Ακόμη συζητήθηκε η δυνατότητα εκχώρησης των πορισμάτων και η χρηματοδότηση έναντι αυτών από Τράπεζες ( απευθείας ή μέσω συνεταιρισμών) και όλοι δεσμεύτηκαν να εργαστούν πάνω σε αυτό το θέμα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Χα χα γελάσαμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Γιάννη πάλι έπρεπε να το κάνεις αυτό; Αφού πήγε η Τζάκρη, πάλι εσύ από πίσω; Δεν θα στο λένε τότε, ότι είσαι ο πισινός της; Χάθηκαν οι ευκαιρίες; Γιατί δεν πήγες στον υπουργό; Όχι Γιάννη μου το τραβάει ο οργανισμός σου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξερεις ποια ειναι η πλακα; οτι η δικια σου δεν πηγε, ακομη και εσενα κοροιδευει λοιπον.. παλια μας τεχνη κοσκινο, μπραβο

      Διαγραφή
  3. Γιάννη τα περσινά δεν πήραμε ακόμη. Πριν τα Χριστούγεννα μας παραμύθιαζες ότι θα τα πάρουμε. Γι' αυτά δεν τους είπες τίποτα; Δεν μας διευκρίνισες βέβαια ποιανής χρονιάς τα Χριστούγεννα εννοούσες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.