Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιουνκέρ: Μικρή χώρα, αλλά μεγάλο Έθνος η Ελλάδα


«Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, αλλά μεγάλο Έθνος και εγώ ερωτεύτηκα αυτό το Έθνος και σε όλη μου τη σταδιοδρομία προσπάθησα πάντα να σεβαστώ την αξιοπρέπεια  του ελληνικού λαού, γιατί δεν τη σέβονται όλοι οι Ευρωπαίοι» ανέφερε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην ομιλία του αμέσως μετά την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο σημείο που γυρίζει σελίδα. Επιστρέφουν η εμπιστοσύνη, σταθερότητα και ανάπτυξη» είπε και συνεχάρη την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την προσπάθεια.

«Χαίρομαι για όσα η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός πραγματοποιούν. Είναι μια γιγάντια επίδοση. Η πρόοδος είναι απόρροια ευρύτατων μεταρρυθμίσεων που έχει πραγματοποιήσει η χώρα τα τελευταία δύο χρόνια» σημείωσε ο κ. Γιούνκερ.

«Αποτίω», πρόσθεσε, «φόρο τιμής σε αυτούς τους Έλληνες που κανένας δεν ξέρει, στους φτωχούς της κοινωνίας, που αυτοί πληρώνουν το τίμημα, το αντίτιμο. Σε καμία άλλη χώρα δε θα ήταν αυτό δυνατό. Με πλήρη σεβασμό αποτίω φόρο τιμής στον ελληνικό λαό. Κινούμαστε προς το μέλλον είναι ένα καλύτερο από αυτό που θα μπορούσαμε να φανταστούμε πριν χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΄΄ΠΙΤΑ΄΄ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΜΜΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!"...ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟ@ΣΤΗΣ!!! ΑΥΤΟΣ "ΑΠΕΤΙΣΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ" ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ-ΦΟΡΟΥΣ-ΦΟΡΟΥΣ-ΦΟΡΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ Σ'ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟ(!!!) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ???,,,,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ Τ' ΑΝΑΘΕΜΑ ΩΣ ΛΑΟΣ-ΕΘΝΟΣ-ΧΩΡΑ...ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ (ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!) ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ...ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΠΕΤΡΕΣ" ΑΚΟΜΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ "ΒΑΝΤΑΜ" ΠΟΥ ΜΑΣ "ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ" ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ" ΩΣ ΛΑΟΣ)...ΖΗΤΩ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΠτΔ, ΖΗΤΩ ΟΙ 300 "ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ" ΤΟΥ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ....ΖΗΤΩ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!...ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑ@ΕΣ!!!!!!!!!!!...ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΛΙΩΚΑ "ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΕΣ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.