Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας


Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και ώρα 19.00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της 5ης, 6ης & 7ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης και  28ης Φεβρουαρίου 2017 και της 5ης Μαρτίου 2017 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής του έργου «Επισκευή ασφαλτοστρώσεων Δήμου Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής Παραλαβής της «Προμήθειας - εγκατάστασης 3ων λεβήτων κεντρικής θέρμανσης στα: Δημοτικό σχολείο Ριζαρίου, 2ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
Έγκριση τροποποίησης της μελέτης του έργου “Προσωρινές διαμορφώσεις χώρου πλατείας Ελευθερίας για δοκιμαστική λειτουργία κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και κατασκευή πεζοδρομίων οδού Ικονίου” (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
6η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017 (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
17η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικον. έτους 2017 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Έγκριση της έκθεσης Β΄ τριμήνου του έτους 2017 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Αναπροσαρμογή ή μη των τελών καθαριότητας και φωτισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Αναπροσαρμογή ή μη των τελών και δικαιωμάτων  νεκροταφείου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Αναπροσαρμογή ή μη των δικαιωμάτων χρήσης διαφόρων ειδών δημοτικών οχημάτων   (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Αναπροσαρμογή ή μη των τελών και δικαιωμάτων άρδευσης και συντήρησης αγροτικών και δημοτικών δρόμων και χρήσης δημοτικών εκτάσεων στη Δ.Κ. Έδεσσας και στις Τ.Κ. Άγρα, Βρυττών, Καρυδιάς, Σωτήρας, Φλαμουριάς, Νησίου, Άρνισσας, Περαίας, Αγ. Αθανασίου, Παναγίτσας και Γραμματικού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Αναπροσαρμογή ή μη των τελών ελεγχόμενης στάθμευσης (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Επικαιροποίηση τέλους παρεπιδημούντων (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Διαγραφές ή μη ποσών από φορολογικούς καταλόγους της Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Επιστροφές χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων - Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από κοινόχρηστη έκταση στην Τ.Κ. Ριζαρίου σύμφωνα με την αριθμ. 1/2017 απόφαση του συμβουλίου της Τ.Κ. Ριζαρίου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από κοινόχρηστη έκταση στην Τ.Κ. Ριζαρίου σύμφωνα με την αριθμ. 24/2017 απόφαση του συμβουλίου της Τ.Κ. Ριζαρίου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Λύση ή μη της σύμβασης μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην πλατεία Τημενιδών της Έδεσσας και έγκριση ή μη διαρρύθμισης του μισθίου  (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Έγκριση ή μη διαρρύθμισης μισθίου που βρίσκεται στο πάρκο «Παράδεισος» της Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Έγκριση υποβολής αιτήματος προς τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής για παραχώρηση οδού και χώρου στο Δήμο (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απόδοση χρηματοδοτήσεων στις Σχολικές Επιτροπές για επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων(Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Κήρυξη ή μη έκπτωτου προμηθευτή (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για απασχόληση στο Δήμο Έδεσσας κατά το σχολικό έτος 2017-18 (Εισηγητής:  Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
Ανάκληση της αριθμ. 120/2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Έδεσσας» και λήψη νέας απόφασης (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).
Διατήρηση ή μη κενών θέσεων περιπτέρων στη Δ.Κ. Έδεσσας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ., Πολεοδομίας & Προγραμματισμού).
Εκλογή υδρονομέων για τις Τ.Κ. Βρυτών, Άρνισσας και Αγ. Αθανασίου, αρδευτικής περιόδου έτους 2017 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
Έγκριση συνδιοργάνωσης των εκδηλώσεων προς τιμή των Άγρα – Μίγγα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ((Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας
ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ν. ΓΚΙΟΥΡΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Άντε ! Καλό ύπνο ! Με τέτοια αντιπολίτευση τετρακόσια χρόνια ο Γιαννου θα είναι δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με πολίτες Ανώνυμους σχολιαστές σαν και σένα, άλλα 1000. Εκτός βέβαια εάν είσαι κάποιος απ αυτούς τους κουτοπόνηρους φέρρελπεις ΜΕΣΣΙΕΣ που ακούγονται τελευταία για τις εκλογές του 19. 5 χρόνια κρυμμένος στο καβούκι σου. Γιατί δεν πας και εσύ στο συμβούλιο να τους ξυπνήσει? Τιποτένιο ανθρωπάκι.....

      Διαγραφή
    2. Γιατί τέτοια επίθεση 5.49΄ στον 4.09΄ "..τιποτένιο ανθρωπάκι...." κλπ κλπ. ακόμη και φέρελπις ή μεσσίας ή κουτοπόνηρος ή, ή να είναι απλά λέει την αλήθεια. Αυτό δηλαδή που λέει η πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου. Ότι Γιάννου Σόντρας τα έχουν βρει...... όλοι ξέρουμε γιατί...... ο Ρυσάφης σιγοντάρει τον Γιάννου και κάπου κάπου βγάζει ανακοινώσεις πυροτεχνήματα, ο Δημητριάδης ότι πει το κόμμα του και ο Φουνταλής στο κόκκινο κόσμο του. Αυτή είναι η αλήθεια ........ τσούζει αλλά αυτή είναι. Τώρα, τέτοια επίθεση σε έναν "ανώνυμο" μόνο αν είσαι "σταγονίδιο" δικαιολογείται. Καλά, αν είσαι και του "κλήματος" του δημάρχου φύγε γρήγορα από κοντά του γιατί του κάνεις πολύ μεγάλο κακό, φανερέ επώνυμε.

      Διαγραφή
  2. Τα επικοινωνιακά σου τρικ Δήμαρχε περί εργαζόμενων που προσφέρουν στα 8μηνα αλλού, δηλαδή σε αυτούς που τρέχουν σάλια το στόμα τους και το χέρι τους για να σου κάνουν λάικ. Η συμπεριφορά σου είναι γνωστή σε όλους, μύρισες εκλογές, το μαύρο έρχεται για σένα και την παρέα σου. Με ομήρους εργαζόμενους πολιτική δεν μπορείς να κάνεις. Από τους 100 οι 70 σου δείχνουν τη παλάμη, απλά δεν το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.