Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι προετοιμασίες της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Οι εκλεκτοί του κόμματος στους δήμους της ΠΕ Πέλλας


«Μάχη» και στους Δικηγορικούς Συλλόγους και τα Εμπορικά & Βιομηχανικά Επιμελητήρια της χώρας

Η διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη  στη Λακωνία, εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό του γαλάζιου επιτελείου για διεύρυνση της ΝΔ, με απώτερο στόχο την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές. Ωστόσο ο δρόμος για την ισχυροποίηση του κόμματος περνά μέσα και από τις κάλπες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην οδό Πειραιώς έχουν επισημάνει αρκετές φορές το σημαντικό ρόλο που έχει πλέον η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην καθημερινότητα των πολιτών, κάτι που έγινε αντιληπτό και στην τελευταία κρίση με τη διαχείριση των απορριμμάτων και τους συμβασιούχους στην καθαριότητα. Για αυτό το λόγο επίσης, επιμένουν στην αντίθεσή τους με την απλή αναλογική που θέλει η κυβέρνηση στις επόμενες   αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, αν και απομένουν ακόμη δύο χρόνια για να στηθούν οι κάλπες που θα βγάλουν τους νέους περιφερειάρχες και δημάρχους της χώρας, στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ετοιμάζονται από τώρα. Στόχος τους είναι σε κάθε Περιφέρεια και Δήμο να γίνουν οι καλύτερες επιλογές αναφορικά με τους υποψηφίους, καθώς όπως έχει διαμηνύσει ήδη η οδός Πειραιώς δεν πρέπει να επιτραπεί η διάσπαση δυνάμεων και ο τοπικός διχασμός της εκλογικής μας βάσης.

Ήδη ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει ζητήσει από όλους τους βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής αλλά και από τις γαλάζιες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, προτάσεις και παρατηρήσεις ακόμη και για τον πλέον απομακρυσμένο δήμο της χώρας. 

Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε συνεργασία με το Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τάσο Γαϊτάνη, ενώ ήδη έχουν σταλεί μηνύματα ότι δεν θα επιτραπούν από κανένα μικροκομματικές μεθοδεύσεις που οδηγούν σε ήττες και τοπικές διενέξεις και συγκρούσεις.

Οι εκλεκτοί στους δήμους της ΠΕ Πέλλας

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στους δήμους Πέλλας, Έδεσσας και Αλμωπίας η ΝΔ θα υποστηρίξει τις υποψηφιότητες των σημερινών δημάρχων Γρηγορίου Στάμκου, Δημήτρη Γιάννου (αν δεν μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή και δεν διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εθνικές εκλογές) και Δημήτρη Μπίνου αντίστοιχα, ενώ στο δήμο Σκύδρας ακούγονται τα ονόματα του δικηγόρου Κώστα Μπαρμπαγιάννη και του επαγγελματία Βαγγέλη Λόγγου.

Για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, όλα δείχνουν ότι θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Μάχη» και στους Δικηγορικούς Συλλόγους και τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια της χώρας

«Μάχη» θα δώσει η ΝΔ και στις κάλπες που θα στηθούν σε λίγους μήνες στους Δικηγορικούς Συλλόγους και τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια της χώρας.
Όπως σημείωναν από την οδό Πειραιώς η εμπειρία από τις εκλογές του Τεχνικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, πολλών επαγγελματικών ενώσεων, στους εκπαιδευτικούς, τους φαρμακοποιούς και στην ΑΔΕΔΥ, όπου προκρίθηκαν οι προσκείμενες στη ΝΔ, παρατάξεις, είναι μεγάλη.

Παράλληλα συνεχίζεται και η διοικητική αναδιοργάνωση του κομματικού μηχανισμού με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζεται ο νέος κανονισμός εκλογής και λειτουργίας περιφερειακών οργανώσεων ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο σε «πνεύμα ανανέωσης, ευελιξίας διοίκησης και εξωστρέφειας».
Σχετικές προτάσεις δέχεται η Γραμματεία Οργανωτικού και ο αρμόδιος Γραμματέας, Στέλιος Κονταδάκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

34 comments:

  1. Αν ο γιαννου δεν παει για βουλευτης θα την πατησει σαν τον σοντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κατσει στα αυγα του για πουθενα δεν ειναι με βραβεια της πλακας..φτανει ρε..

      Διαγραφή
  2. Τι Μπαρμπαγιάννης και Λόγγος ρε παιδιά στη Σκύδρα;Χωρίς ουσία άτομα,μόνο να χαμογελάνε ξέρουν.Και ποιος σας είπε ότι θέλουμε κομματικοποιημένα άτομα στην Αυτοδιοίκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Πες μας έναν στην αυτοδιοίκηση που δεν ανήκει κάπου. Από πολιτική παρθενογέννηση δεν προέρχεται κανείς. Μια χαρα ουσία έχουν και οι δύο, ειδικά ο Βαγγέλης που πάντα έχει θέσεις και τις υποστηρίζει με επιχειρήματα.

      Διαγραφή
  3. Ο βλαχοδημαρχος με μαθηματικη ακριβεια οδευει στον κατηφορο του σοντρα ετσι και εκεινος δυο χρονια πριν το 2010 ειχε αλαζονεια απομακρυνθηκε απο τους πολιτες και κατεληξε να χασει πανηγυρικα κρεμοντας τον οι πολιτες στο καδρο των διατελεσαντων αντι για σακακια που θα κρεμαγε ο ιδιος. Με ακριβως τον ιδιο τροπο θα πεσει και ο βλαχος επαρση αλαζονεια στοχοποιηση προσωπων και επεται συνεχεια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΚΕΥΤΗΣ;ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΡΤΑ;ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΡΑ Η ΝΔ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    Α.ΟΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΖΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Α.ΟΒ.

      Διαγραφή
    2. Η ΝΔ θα δωσει στηριξη σε αυτους που θα της υποδειξουν τα τοπικα στελεχη και οι τοπικοι παραγοντες.Ο Σταμκος δεν εχει καμια πιθανοτητα.

      Διαγραφή
    3. δεν πειράζει βρε παιδιά,αν είναι να δώσει στον Τζαμτζή κ σε ομοιους του ας μην δώσει στον Στάμκο.Θα το αντέξουμε.

      Διαγραφή
    4. Τοπικά στελέχη και τοπικοί παράγοντες;
      Που στην Πέλλα;
      Καλά μιλάμε κλαίω από τα γέλια.
      Στάμκο και μόνο με την πιθανότητα να μην σε προτείνουν αυτοί,ανέβηκες ήδη πέντε μονάδες.

      Διαγραφή
    5. Φίλε των 10:00 εσύ μαλλον ζορίζεσαι πολύ που ο Στάμκος έχει εσένα και κάτι λίγους σαν εσένα γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια.Το κόμπλεξ,η κακία και η βλακεία σου διακρίνονται απο χιλιόμετρα.
      ´Οσο για αυτό σου το κουσούρι να βλέπεις -μόνο εσύ-πράγματα που δεν ισχύουν να το προσέξεις. Μην απογοητεύεσαι πάντως με μια επίσκεψη στην Σταυρούπολη νομίζω το Σεπτέμβριο θα είσαι έτοιμος να επανέλθεις στα καθήκοντα σου.

      Διαγραφή
  5. Μόνος ΤΖΑΜΤΖΗΣ Καρακελιδης μπορούνε να κερδίσουνε με μεγάλη άνεση τον δήμο σκυδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΥΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά κατάλληλα άτομα είναι και ψηφοδέλτιο μπορούν να κάνουν επειδή είναι σοβαροί και αξιόλογοι. Εχεις καμμια καλύτρη πρόταση?

      Διαγραφή
    2. Μπαρμπαγιάννη εσύ γράφεις;

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΠΟΥ ΕΚΕΝΕ ΠΟΛΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα Γιαννιτσα ο Σταμκος θα την πατησει απο τον Σταυρακη [ντεταρι] τον Ολυμπιακακια,ο οποιος ειναι μετριοπαθης Καραμανλικος,σε αντιθεση με τον Δημαρχο που ειναι Μητσοτακικος,επισης οι Γιαννιτσωτες δεν θελουν ουτε να ακουσουν για Μητσοτακη1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μητσοτακικος απο τα lidl. Την υπογραφη του εβαλε για τον Τζιτζικωστα μηπως το ξεχασατε;

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορεί να βγει Δήμαρχος ολυμπιακός στα Γιαννιτσά!!!Ο Παντέλος που είναι και παοκτσής είναι μια καλή λύση!!!

      Διαγραφή
  9. Και στην Αριδαια ο μπινος θα φυγει γιατι απλα δεν θα τον ψηφισουν αμοιγως δεξια χωρια.με την αλαζονεια του θα σπασει τα μουτρα του και σας το λεει αυτο ενας δικος του ψηφοκουβαλητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που εισαι Δανή ακόμη και οι εχθροί σου σε ψάχνουν...,σώσε την σκυδρα απο την ανυπαρξία και απο την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χαχα,σωστός ο φίλος.Άμα σου πω και γω το σκέφτηκα ότι γράφει αυτός.Αν και για τον Τζαμτζή δεν λέει ψέματα.Είναι ο δήμαρχος των έργων.Το μόνο αρνητικό για μενα που δεν μπόρεσε να κερδίσει τις προτελευταίες εκλογές απέναντι στον ανύπαρκτο Χοίδη

      Διαγραφή
  11. Και οι τρεις δήμαρχοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Ο Σταμκος δε σήκωσε τόσο πολύ την μύτη που θα πέσει κάτω με πάταγο. Αχ βρέ Διονύση Σταμενίτη τι μας έβαλες και στηρίξαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χοιδης η μεγαλύτερη ανυπαρξία στην ιστορία το απόλυτο τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλος!Η Σκύδρα πήγε πίσω 10 χρόνια με αυτόν.Χάσαμε χρόνο.Ελπίζω η σημερινή δήμαρχος να καλύψει τον χαμένο χρόνο

      Διαγραφή
  13. να δώ τον στάμκο να παρακαλάει εκεί που το έπαιζε κουφός και τί στον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Σκυδρα ολοι ειναι σκόρπιοι και κοιτάζουν μονο το συμφερον τους και τιποτα παραπάνω. Οσον αφορα τα δυο ονοματα ο μεν Μπαρμπαγιαννης δεν μενει καν στην Σκυδρα ο δε Λογγος εχει δυνατοτητες και ήθος αλλα πρεπει να γινει πιο δυναμικός. Ισως να μπορούσε με ευρύτερη στηριξη να εχει αξιολογη παρουσία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι σχεση μπορει να εχει ο σταμκος με την νδ\
    μια ζωη την χρησιμοποιουσε για να παιρνει θεσουλεσ που αλλιως ουτε με τα κυαλια δεν θα εβλεπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λαλάκης για δήμαρχος λέμε ρε για τα Γιαννιτσά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καραγκελιδης και Λογγος ειναι οτι πιο καθαρο και τιμιο υπαρχει στην Σκυδρα. Μεταξύ των δυο θα ελεγα τον πρωτο λογω πείρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς φίλε. Και ο Καρακελίδης και ο Λόγγος θα ήταν πολύ καλές λύσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας ξεχωριστά. Μακάρι να το πάρουν απόφαση νωρίς και να μην γίνει όπως το 2014

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.