Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Έδεσσα (φωτο)


Διαβάζουμε στην προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναγνώστη: 

"Τοποθετήθηκε πριν λίγο η πινακίδα υποχρεωτικής κατεύθυνσης από την πιάτσα ταξι προς την οδό Μοναστηρίου. Η οδος Αρχ. Παντελεήμονος θα είναι μόνο άνοδος. Πυλωτικά μεγάλο κομμάτι της Πλ. Ελευθερίας θα χρησιμοποιείται ως πεζόδρομος στην πλευρά των καταστημάτων. Το πλεονέκτημα των οδών ήπιας κυκλοφορίας είναι η διαπλάτυνση της οδού μήπως και κάποια μέρα δούμε ποδηλατόδρομους στην Έδεσσα".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Ωραία πράγματα . Θέλει λίγο υπομονή η μετάβαση .
    Δυστυχώς όμως χωρίς αστυνόμευση και χωρίς κάποιο δημοτικό πάρκινγκ στο κέντρο δεν θα λειτουργήσει .
    Αν δεν μάθει ο Εδεσσαιος να μην παίρνει αμάξι για ψύλλου πήδημα δεν σώζεται η κατάσταση .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δε γκρεμίζουν κανένα πεζοδρόμιο από αυτά που φτιάξανε μπροστά από καφετέριες να λυθεί το κυκλοφοριακό, από το να γκρεμίσουν όλη την Έδεσσα με ανόητες ρυθμίσεις που θα διώξουν και τον τελευταίο τουρίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποια συμφέροντα πάλι έχει ο Γιάννου και τα κάνει όλα αυτά....τέτοιο έκτρωμα δεν ε΄χει δει η Εδεσσα στην κυκλοφορία ποτέ όμως.....εγώ θα σε ρωτήσω κάτι ''Δήμαρχε'' και τα βάζω τα '' διότι μόνο Δήμαρχος τελικά δεν είσαι.....εαν χρειαστεί η μάνα, το παιδί, η γυναίκα, ο αδερφός κάποιου και έχει κολλήσει η κυκλοφορία στην πλατεία, πως θα φύγει το ασθενοφόρο; Εαν γεννάει μια γυναίκα πως θα πάει γρήγορα στο γιατρός της; Αλλά ήξερες να βγαίνεις να λες τις κοτσάνες σου ότι όλο μένουμε 1km από το κέντρο να βγαίνουμε με τα πόδια. Φτιάξε πρώτα για τους ΑΜΕΑ ράμπες, δρόμους, πεζοδρόμια ....κάτι και μετά μίλα στο να βγαίνουμε με τα πόδια....όλα τα έχεις διαλύσει....ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος μακράν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον Γιαννάκη ναι είναι ο πιο αποτυχημένος

      Διαγραφή
  4. Ο τύπος που τα έγραψε αυτά πρέπει να είναι μακράν νυχτωμένος από την πραγματικότητα της Έδεσσας. Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές υποφέρουμε και αυτός ονειρεύεται ποδηλατόδρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο γέλιο θα είναι στα ΚΤΕΛ η ουρά θα φτάνει μεχρι το ΑΛΦΑ. Ρα λεωφόρια θα κάνουν ολόκληρο κύκλο για να φύγουν για Θεσ/νίκη μέσα απο την Πλατεία. Ασε που η Έδεσσα είναι η μόνη πόλη στον Κόσμο που έχει για κεντρική πλατεία μιά νησίδα χα χα χα γιάσου δημαρχάρα μας με τις ιδέες σου. Ότι έπαθε ο Σόντρας με τον πεζόδρομο θα πάθεις και εσύ με την "κυκλοφοριακή επανάσταση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ηφαιστίωνος θα πρέπει να γίνει διπλή κατεύθυνσης και κυκλοφοριας.
      Έτσι και τα λεωφορεία για Αριδαία κλπ θα φεύγουν απο την πλατεια Τημενιδών χωρίς να μπλοκάρουν στο στενό της μητρόπολης

      Διαγραφή
  6. ΌΤΑΝ έγιναν τα πεζοδρόμια από τον προηγούμενο δήμαρχο έβριζε ο Γιάννου γατί δεν μπορούσε να σταματήσει το λεωφορείο για τους Αλβανούς τώρα κάνει αυτός τα ιδ8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ. ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΣΟΝΤΡΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
      ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

      Διαγραφή
  7. Ότι έβριζε αυτα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σταματήστε να σχολιάζετε. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Κ η αλήθεια είναι ότι ο εδεσσαιος θέλει να πίνει καφε με το αμάξι αγκαλιά! Μια χαρά θα πάνε όλα. Η προαίρεση παίζει ρόλο. Να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Τα ίδια λέγαμε κ για την οδό 18ης Οκτωβρίου. Υπομονή. Οι ξένοι συνάδελφοι μου π ήρθαν στη πόλη, ανέφεραν ότι είναι κρίμα μέσα σε αυτήν να κυκλοφορουμε με αυτοκίνητο ακόμα κ για διαδρομή λιγων εκατοντάδων μέτρων. Απλά δεν θέλουμε τις αλλαγές. Συμβιβαζόμαστε σε αυτά π έχουμε κ μας τρομάζει το καινούργιο. Δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι . Το πρόβλημα εντοπίζεται στις αλλαγές . Κανείς δεν θέλει να ξεβολευτει σε αυτή την πόλη .
      Όσοι έχουν αρνητική άποψη πάω στοίχημα ότι το μεγαλύτερο τους ταξίδι είναι στην Θεσσαλονίκη .
      Δείτε Ξάνθη , Τρίκαλα ,Σέρρες ,Λάρισα ,Καστοριά . Όταν πας για διήμερο ξεχνάς το αμάξι σου . Το παρκάρεις εκτός κέντρου και περπατάς στην πόλη . Παντού πεζόδρομοι και ένα δρομάκι για αυτοκίνητα χωρίς στάθμευση .
      Δεν μπορει μια πόλη να είναι όμηρος ενός μπουγατσατζη , ενός καφέτζη , ενός ζαχαροπλάστη ...

      Διαγραφή
    2. Πήγες στο Μπουγατσάδικο να δεις την σημαία πάνω στο δρόμο, και με δημοτική βούλα το παρκινκ δικό του.

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΩΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΕΟΡΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. Σωστός οι υπόλοιποι τι κάνουν;

      Διαγραφή
  10. Παλικάρια ξεχνάτε ότι μιλάμε για την Έδεσσα και όχι για την Θεσσαλονίκη, δυστυχώς η πόλη καταστράφηκε από τον άνθρωπο που κατήγγειλε την προηγούμενη δημοτική αρχή για αυτά ακριβώς που συνεχίζει να κάνει αυτός, ο Εδεσσαίος δεν φοβάται το νέο και το απέδειξε τοποθετώντας αυτόν τον "άνθρωπο" στη θέση του δημάρχου. Έκανε τα αδύνατα δυνατά να κρατήσει ότι παλιά νοοτροπία και κακό υπήρχε σε αυτή τη πόλη. Λυπάμαι, πολύ λίγος ο "άνθρωπος", δύσκολα ο επόμενος δήμαρχος θα διορθώσει αυτό το κακό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες και να στραφεί νομικά για τα εκτρώματα αυτά και όχι μόνο αυτά, εναντίων όσων τα ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είχαμε επιλογές όταν έχουμε να διαλέξουμε από 4 τυφλούς ψηφίσαμε τον μονόφθαλμο

      Διαγραφή
  11. Γιάνου και συνεργάτες δημοτικοί σύμβουλοι, που θα κρυφτείτε να σας δω. Καλοπροαίρετα το γράφω έχετε κάνει τόσο καλό σε πολλούς ξεπεράσατε τα όρια της καλοσύνης. Μέχρι και την ταράτσα του δημαρχείου ρημάξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χωρις αμαξι και παιδικο καροτσακι η Εδεσσα ειναι φανταστικη και γίνεται και καλυτερη οσο παει. Η γκρινια του Εδεσσαιου ειναι η κλασσικη και χαρακτηριστική για τα παιζοδρομια και τα καταστηματα, στα οποια παει και καθεται μετα ο ιδιος και απολαμβάνει το καφεδακι του. Ο κλασικός Εδεσσαιος που κλαίγεται καθε φετος και λεει ποσο καλα ηταν πέρυσι. Οσο για τους προηγούμενους δημάρχους απλα "αντε γεια!!!", αν ηταν ευχαριστημένος ο κοσμος δεν θα τους άλλαζε (σαν να μιλάμε παλι για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όπως τα χρυσόψαρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο γκρινιάρηδες Εδεσσαίοι, έξω τα αμάξια, έξω τα καροτσάκια, έξω τα ποδήλατα, έξω οι επισκέπτες και η Έδεσσα θα είναι φανταστική. Κλειστό το Κανναβουργείο και λεηλατημένο, κλειστό και με λαμαρίνες το Εστία, κλειστό το ΦΟΕ που πρώην πρόεδρος του ήταν ο δήμαρχος, το Ξενία κλειστό ρημαγμένο και λεηλατημένο, τέλος το Πανεπιστήμιο, Πασά Τσαίρ στο έλεος του θεού, Κινηματογράφος Μ Αλέξανδρος κλειστός, έξω ρε όλοι και οι κάτοικοι για δουλειά στη Γερμανία. Ο Γιάννου είναι από την Έδεσσα ρε το καταλάβατε, πονά τον τόπο του, ειδικό σύμβουλο τόπο στα νιάτα συνταξιούχο του στρατού σας έφερε και όχι μόνο αλλά και από την άλλη μεριά της Βεγορίτιδα. Όξω ρε γκρινιάρηδες ο Γιάννου είναι από εδώ ενώ εσείς από την Βενεζουέλα. Λαθρομετανάστες, ε λαθρομετανάστες θέλετε και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

      Διαγραφή
  13. Αν οι παραπάνω "ευαίσθητοι" πολίτες τηρούσαν τον ΚΟΚ δε θα χρειάζονταν τέτοιες παρεμβάσεις. Όσο φερομαστε σαν ζώα στη ζιυγκλα (κάνω ότι μου γουσταρει και λογαριασμό σε δίνω) θα μας χρειάζονται τέτοια μέτρα. Γι' αυτό λοιπον... σκαστε και ακολούθησε τις πινακίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνήσιε δημοκράτη, φίλε του μέγιστου μεταρ"ρυθμιστή" της Έδεσσας, "....σκάσαμε όπως τα ζώα της ζούγκλας......"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Όπως προστάζεις ως αυλικός και οσφυοκάμπτης σπογγοκωλάριος κατ' εντολή των αφεντικών σου...... αφού πρώτος εσύ ακολουθείς τις .... "πινακίδες τους..
      Γλύφτη εεεεεεεεεεε γλύφτη ξύπνα και μην προσπαθείς να διαφωτίσεις τους πολίτες. Βγες από το μικρόκοσμό σου και από το συμφεροντολογικό καβούκι σου και δες μπροστάααααααααααα. Ή τουλάχιστον άσε τους άλλους να δουν ..................

      Διαγραφή
    2. Αχ και να 'ξέρες...!!! Αλλά από λόγια εύκολα. Από ουσία ομως... απουσία.

      Διαγραφή
    3. Φίλε 3,50 μμ μόνο αν είσαι "χωροφύλακας" του '50 θα μπορούσες να γράψεις τέτοιες διαταγές προς τους πολίτες. Ή μήπως τελικά είσαι;

      Διαγραφή
    4. Φιλε 11-42 π,μ, μπορεί να είναι και στρατιωτικός, μπορεί να είναι και ειδικός στα δάση, όπως επίσης και φρουτέμπορας, σε κάθε περίπτωση φυσικά είναι παρασπουρίδι δημοτικό που τα παίρνει στην ώρα του και καλά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.