Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη διακινητή ύστερα από καταδίωξη (φωτο)


Δικογραφία για παράνομη μεταφορά- προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα και απείθεια σχηματίστηκε σε βάρος 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό, στα διόδια της Ανάληψης, αστυνομικοί εντόπισαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα (όχημα διακίνησης και όχημα προπομπός) οι οδηγοί των οποίων προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη όπου στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, στο ύψος της Νέας Ιωνίας, το όχημα με τους διακινούμενους εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα διαπιστώθηκε η μεταφορά δεκατριών αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις και για το δεύτερο όχημα (προπομπός), που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του στην περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς και τη σύλληψη του 24χρονου αλλοδαπού οδηγού.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί  είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη έναντι χρηματικού ποσού.

Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα ως μέσα μεταφοράς και (2) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.