Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 14-07-2017, το οποίο ισχύει από αύριο Σάββατο 15-07-2017 έως και τη Δευτέρα 17-07-2017: 

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (15-07-2017) και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά: 
Α. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και 
Β. Τους θυελλώδεις ανέμους

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν οι εξής περιοχές:

1. Την Κυριακή (16/07/2017): 
Η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η Βορειοδυτική Πελοπόννησος. 

2. Τη Δευτέρα (17/07/2017):
Τις πρωινές ώρες η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος. Καθ’ όλη τη διάρκεια, η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά, (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), η Εύβοια, η Βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.

3. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα κατά τόπους στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και το Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.