Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Πυροσβέστες της Έδεσσας ανέβασαν πελαργό στη φωλιά του (φωτο)


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας σε μια "επιχείρηση" διαφορετική από τις άλλες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού πελαργού στο Μαυροβούνι Πέλλας όταν λόγω δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή την Δευτέρα 3 Ιουλίου έπεσε από στύλο όπου ήταν η φωλιά του, στο έδαφος. Ο μικρός πελαργός δεν ήταν ακόμη έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του ενώ οι γονείς του δεν μπορούσαν να τον ανεβάσουν στο στύλο. 

Οι περίοικοι όμως δεν τον άφησαν αβοήθητο και αμέσως έσπευσαν να τον «υιοθετήσουν». Την επομένη ημέρα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας να συνδράμει ώστε να επανατοποθετηθεί ο μικρός πελαργός στην φωλιά του. 

Στο σημείο έφτασε γερανοφόρο όχημα της ΠΥ  Έδεσσας και με το καλάθι οι πυροσβέστες ανέβασαν τον πελαργό στην φωλιά προς μεγάλη ικανοποίηση των γονιών του που παρακολουθούσαν από το διπλανό στύλο. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ευχαριστουμε πολυ την Π.Υ Εδεσσας για την αμεση ανταποκριση τους παροτι τις ημερες εκεινες υπηρχαν συμβαντα σε εξελιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο. Πολύ συγκινητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.