Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης : Παράταση δύο μηνών για πληρωμή εισφορών στον ΕΛΓΑ


Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ και Θανάση Ζανιά αντίστοιχα ενημερώνει ότι ο οργανισμός αποφάσισε την παράταση δύο μηνών στην καταβολή των εισφορών του ΕΛΓΑ, μέχρι 31.08.2017

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη με δεδομένη την δυσχερή οικονομική κατάσταση των αγροτών μετά τις μεγάλες ζημιές στις φετινές καλλιέργειες ιδιαίτερα σε κάποιους Νομούς, όπως η Πέλλα.

Μετά την απόφαση αυτή ( και την έκδοση της κοινής Υπουργικής Απόφασης με το Υπουργείο Οικονομικών) θα μπορέσουν οι αγρότες που θα πληρώσουν στην παράταση να πληρωθούν τις αποζημιώσεις του 2016.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο ΣΙΦΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.