Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για την κατασκευή σημαντικών έργων στην Κρύα Βρύση


Προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση τριών σημαντικών έργων στο Δήμο Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ, υπέγραψαν ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος και η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά.  

Πρόκειται για την κατασκευή τριών έργων στην πόλη της Κρύας Βρύσης. «Ανάπλαση εισόδου Κρύας Βρύσης», « Έργα αναβάθμισης λαϊκής αγοράς», «Ανάπλαση Οικολογικού Πάρκου». 
‘’Με την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων ξεκινάει η κατασκευή πολύ σημαντικών έργων για τη φυσιογνωμία μιας μεγάλης περιοχής του δήμου και αποδεικνύεται το ενδιαφέρον και η άριστη συνεργασία ανάμεσα στην Π. Ε.  Πέλλας και το Δήμο Πέλλας’’, δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στάμκος. 
Τα έργα πρόκειται να δημοπρατηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Όσο συμμετείχε ο δήμαρχος Πελλας στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ 87 άλλο τόσο συμμετείχε και έτρεξε για την έργα της κρυάδα βρύσης . Αυτά για όσους δεν ξέρουν αλλά φαντάζονται, ξεκίνησαν από τον προηγούμενο αντιπερ. Και για να μαστε ειλικρινείς η νέα αντιπερ. Δεν τα ήθελε να βγούμε. Αυτά για να μαθαίνουν όλοι στην κρύα βρυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11.12 το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ και καιρό. Μάλλον εννοούσες από τα συμφραζόμενα ότι δεν ήθελε να βγούμε και γι αυτό τα συνέχισε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ήθελε και γι αυτό τα συνέχισε εννοούσα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.