Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμβασιούχος του Δήμου Πέλλας διαμαρτύρεται γιατί δεν τον άφησαν να μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο


«Η τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Πέλλας είχε ως πρώτο θέμα την ιεράρχηση αναγκών τακτικού προσωπικού η οποία αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που θα γίνουν στο μέλλον στον δήμο μας (σ.σ. Πέλλας).

Εκεί λοιπόν ετέθη και το θέμα για το μέλλον των συμβασιούχων που καλύπτουν αυτές τις ανάγκες σήμερα.

Θεωρώντας ότι το θέμα με αφορά άμεσα επειδή είμαι ένας από αυτούς, ζήτησα να κάνω μια ολιγόλεπτη παρέμβαση, όπως αυτές που γίνονται πολύ συχνά στα ΔΣ από ενδιαφερόμενους.

Με έκπληξή μου όμως άκουσα τον Πρόεδρο να μου απαγορεύει να μιλήσω, επειδή όπως είπε ήξερε για ποιο θέμα ήθελα να μιλήσω -μέντιουμ;- και ότι ΄΄ δεν τίθεται΄΄ τέτοιο θέμα.

Συγχαρητήρια κύριε Πασσαλή

Και επειδή το περιστατικό συνέβη 24 Ιουλίου, ημέρα αποκατάστασης της δημοκρατίας, σας εύχομαι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δημήτρης Βασιλειάδης, συμβασιούχος οδηγός απορριμματοφόρου».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

33 comments:

  1. Τυχερός είσαι, αφού δεν σε πυροβόλησε, δεν βλέπεις ότι όλοι έχουν ξεφύγει, φυσικά και καθήκον του είναι να σε άφηνε να μιλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί Στάμκου το Δημοτικλο Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή διέπονται απο Φασίζουσα νοοτροπία. Όποιος δεν συμφωνεί με τις ξεροκεφαλιές του Δημάρχου φιμώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Δημήτρη Βασιλειάδη.
    Πάγια τακτική των Δημάρχων που δεν αντιλήφθηκαν ποτέ ότι οι εργαζόμενοι στον δήμο, στις δημοτικές τους επιχειρήσεις κλπ είναι "παιδιά" τους και έχουν ηθική αλλά και νομική υποχρέωση να τα προστατέψουν ως άμεσα εισπράκτορες του πόνου τους, του πόνου της οικογένειάς τους είναι να γίνουν διώκτες τους. Έτσι εφαρμόζουν το "δόγμα" κάνε τους την "βλαπτική μεταβολή" και άστους να σε κυνηγάνε δικαστικά. Άλλωστε γνωρίζουν άριστα ότι αυτό δεν θα είστε σε θέσει να το πετύχετε μιας και θα είστε απολυμένοι και χωρίς χρήματα να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Είναι άλλωστε πρακτική πολλών δημάρχων σε όλη την επικράτεια να ενεργούν με αυτόν τον τρόπο συμβουλευόμενοι παρατρεχάμενους πολιτικάντηδες που τους πλαισιώνουν. Όμως να ξέρεις καλά φίλε Βασιλειάδη Δημήτρη ότι η πλειοψηφία των κατοίκων, των πολιτών είναι με το μέρος αυτού που αδικείται με το μέρος του εργάτη, του οδηγού, του κλητήρα και όχι του δημάρχου ή όσων "λάμπουν" δίπλα του. Συνέχισε τίμια τον αγώνα προτάσσοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ και να είσαι σίγουρος ότι η ιστορία πάντοτε "δικαιώνει" τους αγωνιστές που βάλλονται και όχι τους "διώκτες" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την πλήρωση την αδικία ο Σταμκος αργά ή γρήγορα δεν είναι τσιφλίκι του παππού του ο δήμος να διώχνει και να πέρνει όποιον θέλη αυτός υπάρχουν πολύ τροποί και θα βρεθεί γρήγορα να απολωγηθεί στη δικαιοσύνη.

      Διαγραφή
    2. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. O νόμος εφαρμόζετε και τον επικαλείσθε μόνο όταν σας συμφέρει, να μην βγάζουν 8μηνα το ξέρεις ότι απαγορεύετε και αυτό σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά θέλετε εργαζόμενους ομήρους να σας παρακαλάν για ένα δίμηνο και οχτάμηνο και με μισθό βουλγαρίας. Έπιασε δουλειά νόμιμα εκεί είναι το θέμα, τέλος καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες ---------ΤΕΛΟΣ ---- έξυπνε η δική σου σύμβαση πια είναι.

      Διαγραφή
    4. Αρεοπαγητη μου εσύ....

      Διαγραφή
    5. ΔΕ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑΤΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΦΙΛΟΣ...ΞΑΝΑΡΩΤΑ

      Διαγραφή
  4. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ. ΑΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΧΥΤΑ,ΑΛΥΣΙΔΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΤΟ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ 100.ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΥΔΡΕΥΣΗ,ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μια πρόταση χαρακτήρισες πολύ ορθά και εύστοχα δύο θητείες ενός δημάρχου.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.Όσο για την υστεροφημία,είναι έννοια που δεν απασχολούσε ποτέ ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα,σαν το δήμαρχο.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΤΑΞΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΡΙ ΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΤΑ ΜΜΕ,ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΣΩΣΤΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ;ΤΟΣΑ ΑΔΕΔΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΟΣΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ;

      Διαγραφή
  5. Ακριβώς τα ίδια κάνει και ο γιαννου στην εδεσσα με εργαζόμενους του. Έχει ο καιρός γυρίσματα και για τους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
  6. Τόσοι 8μηνιτες και συμβασιούχοι απολύθηκαν απο τους δήμους γιατι οι συγκεκριμένοι θα πρεπει να παραμείνουν; Δεν έχουν δικαίωμα στην εργασία και άλλοι άνεργοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδεύεις τ... Με τ...... Όλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία, όχι στην ομηρια οκταμηνα πενταμηνσ κλπ. Εκεί όμως όμηρους τους κράτα η κυβέρνηση που ψηφίζει τέτοιους νόμους και τέτοιες μορφές εργασίας. Εδώ βλέπουμε οι δημαρχοι να εφαρμόζουν ίδιες τακτικές με τους κυβερμητες ενώ έπρεπε να αντισταθουν. Ξυπνα δεν είναι εργασία τα οκταμηνα ομηρια είναι και εσύ χειροκροτεις και το λες ως παράδειγμα

      Διαγραφή
    2. Εστω και στην ομηρία που εγω που ειμαι άνεργος τη βαφτίσω εργασία.Γιατι να μην εχω και εγω τη δυνατότητα να δουλέψω και θα πρεπει να δουλεύουν πάντα συγκεκριμένοι άνεργοι;

      Διαγραφή
  7. Στάμκος ο δήμαρχος που τέσσερα χρόνια δεν μπόρεσε να ξεκινήσει κανένα έργο ΕΣΠΑ. Ότι κατασκευάστηκε είναι έργο του Παπανικολάου. Τα άλλα έργα χρειάζονται τάχα μεγάλες συμπληρωματικές δαπάνες για να τελειώσουν!!!!, κάποια άλλα έργα είναι βαλτομένα στην "αξιολόγηση" καθώς θέλουν να τα δώσουν σε συγγενικό πρόσωπο παράγοντα του Δήμου και άκουσον-άκουσον σε υπάλληλο του ΙΚΑ που έγινε εργολάβος είτε άμεσα είτε έμμεσα πάσι θυσία και άλλα έργα έμπλεξαν σε παράνομες αποφάσεις που γύρισαν πίσω από τα δικαστήρια. Η αποτυχία και η διαπλοκή της θητείας Στάμκου σε όλο της το μεγαλείο. Η ανάπτυξη του δήμου Πέλλας πάει με την όπισθεν. Στις επόμενες εκλογές ψήφισε ξανά τους ίδιους που είναι είτε μαριονέτες του είτε ο ίδιος ο Αυτοκράτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε ο Σταμκος είναι Δήμαρχος από 2010 νομίζω κάπου το έχασες.

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε 6:56 εννοώ ότι τα έργα που έγιναν στο δήμο μας ήταν με μελέτες και διαγωνισμούς του Παπανικολάου ο Στάμκος και οι συν αυτόν δεν μπορούν να δουν πέρα απο το κοκκορόμυαλό τους.

      Διαγραφή
  8. Μεγαλοψυχία και τόλμη θέλουν τέτοιες αποφάσεις.Αγνωστες έννοιες για το δικο μας δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διώξιμο ΟΛΟΙ.ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας πρήξατε με τις μπουρδολογίες σας.Έπρεπε να μένετε στην ΑΘήνα ή στην Θεσσαλονίκη όταν μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στους δρόμους για μέρες .Εσείς προφανώς οι έξυπνοι Γιαννιτσώτες που δεν βιώσατε αυτή την αισχρή κατάσταση μπορείτε να το παίζετε εκ του ασφαλούς μικροπολιτικάντηδες.
    Κύριε Βασιλειάδη τι ακριβώς ζητάτε;;Όταν πήγατε στον Δήμο δεν ξέρατε ότι η εργασίας σας ήταν για οκτώ μήνες;
    Υ.Γ Προφανώς η συμπεριφορά του Πασσαλή ήταν απαράδεκτη.Έπρεπε να ακουστήτε ακόμη και αν έχετε λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι άμα εχεις συμβουλάτορες αυτούς που ο καημός τους ειναι να γίνουν στα 65 τους δημαρχοι τι περιμενεις.

      Διαγραφή
  12. Πέφτετε στη παγίδα όλοι, το θέμα εδώ είναι η συμπεριφορά του, των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων σε πολίτες και ειδικά σε εργαζόμενους στην Τ.Α που είναι άκρως ρατσιστική και απαράδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mεχρι να ξυπνησουν τα Γιαννιτσα και να βγουν απο το ληθαργο εχουμε πολυ χρονο μπροστα μας........ολοι ειμαστε προβατα και μονο βελαζουμε κανενα προβατο ομως δεν σωθηκε απο τη σουβλα,βελαζοντας.Υπομενουμε στρεβλωσεις και αδικιες,απραξια και υποβαθμιση της καθημερινοτητας μας γιατι ενας ασχετος αποφασισε να διοικεί και να περναει το οχταωρο του διπλα στο απο χρονια αποθυμενο του και εμεις τι;;;;;!!βελαζουμε..........και ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιά αδικία μιλάτε;Τους πήραν για οκτώ μήνες;Ε όχι ,είναι ανήθικο να τους κρατήσουν.
      Παρτάκηδες.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ.

      Διαγραφή
  15. Με την ίδια λογική θα πρεπει να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων.Γιατι μόνοι αυτοί οι συγκεκριμένοι;Να ανανεωθούν και οι 8 μηνιτες της κοινωφελούς,να ανανεωθούν και των παιδικών σταθμών και οι 2μηνιτες.Αυτοι δεν έχουν παιδια και οικογένειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πως ειπαμε λεγεται ο προεδρος του ΔΣ; Πασα Αλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.