Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Παιχνίδι με τις έδρες


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το πρόγραμμα της ημέρας. Θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από τα πρωταθλήματα της Β' Νορβηγίας, Α' Σουηδίας και Α' Αυστρίας. Εσείς, μην ξεχνάτε πως στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε επίσης αναλυτικά reviews για όλα τα casino που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας. 

Σε εξαιρετική κατάσταση η Φλόρο 

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις από το πρωτάθλημα της Β' Νορβηγίας και την αναμέτρηση Φλόρο – Φρέντρικσταντ, όπου έχουμε επιλέξει τον άσσο σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας στο -3 μέχρι και από την 5η, Λέβανγκερ, και δείχνουν να έχουν βρει για τα καλά τα πατήματά τους στην κατηγορία, παρά το μέτριο ξεκίνημά τους. Μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και κόντρα στην ντεφορμέ, Φρέντρικσταντ, έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί τους. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στη 14η θέση με 13 βαθμούς όντας στο -3 από την απευθείας σωτηρία τους, έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις δυο νίκες και μέχρι στιγμής και γενικώς είναι πολύ κατώτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στο αποψινό παιχνίδι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και το σενάριο του να περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα φαντάζει αρκετά πιθανό.

Κουρασμένη η Έστερσουντ 

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Α' Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τζουργκάρντεν και Έστερσουντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, είναι στο -3 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο μέχρι στιγμής παρουσιάζουν δυο πρόσωπα στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Μέσα στο “σπίτι” τους μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία και κόντρα στην κουρασμένη, Έστερσουντ, έχει την ευκαιρία να διευρύνει αυτό το θετικό σερί. Η Έστερσουντ από την πλευρά της δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφήνοντας εκτός Ευρώπης τη Γαλατασαράι, ωστόσο παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και η κούραση θα αρχίσει να φαίνεται. Υπάρχει αξία στον άσσο και θα τον “τιμήσουμε” σε απόδοση 1.95. 

“Καθαρίζει” εύκολα η Στουρμ 

Περνάμε και ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το πρωτάθλημα της Α' Αυστρίας και την την κόντρα μεταξύ Στουρμ Γκρατς και Σεντ Πόλτεν. Η Στουρμ προέρχεται από “μαγική” εμφάνιση και νίκη με 0-3 στην έδρα της Μλάντοστ, ένα αποτέλεσμα που την έστειλε στον 3ο προκριμαιτκό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι πιο έτοιμη από τη σημερινή της αντίπαλο και το σενάριο του να περάσει ένα εύκολο απόγευμα φαντάζει αρκετά πιθανό. Η Σεντ Πόλτεν από την πλευρά της σώθηκε στην τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν και από τη στιγμή που το ρόστερ της δεν δυνάμωσε, περιμένουμε και πάλι να είναι κολλημένη στα “σχοινιά”. Θα πάμε με το Στουρμ Γκρατς -1 γκολ (Ασιατικό χάντικαπ), ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στο χαμηλό άσσο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.