Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοίχημα: Με το G/G στο Κίεβο


Σέντρα στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να «ρίχνονται» στη μάχη και τον Πανιώνιο να έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Προκύπτουν τέσσερις επιλογές απ’ τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Σκοράρει η Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.38. Ο “δικέφαλος” είναι το απόλυτο φαβορί τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και στη μάχη της πρόκρισης, ωστόσο σχεδόν σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας παρουσίασε κενά στα μετόπισθεν, δείχνοντας πως χρειάζεται χρόνο για να “δέσει”. Η Ολιμπίκ από την πλευρά της είναι μια ενθουσιώδης ομάδα, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Το εντός έδρας γκολ όμως είναι σε θέση να το βρει, έτσι θα πάμε με το καλοπληρωμένο G/G σε απόδοση 2.38.

Το παίρνει άνετα η Μίλαν

Πάμε στην αναμέτρηση Κραϊόβα – Μίλαν, όπου επιλέγουμε το διπλό + Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Οι Μιλανέζοι έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ στο μεταγραφικό παζάρι ξοδεύοντας συνολικά 190εκ. ευρώ για τους Μπονούτσι, Σίλβα, Κόντι, Τσαλχάνογλου, Μουσάκιο, Ροντρίγκεζ και Μπίλια. Η ποιότητα τους εκτοξεύτηκε σε σχέση με την απόλυτη μετριότητα των προηγούμενων ετών και οι “ροσονέρι” δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν τα σκήπτρα στην Ιταλία. Επιστρέφουν και στην Ευρώπη και βάσει λογικής δεν πρόκειται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Κραϊόβα. Η τελευταία εικόνα που έχουμε από τη Μίλαν είναι το νικηφόρο 4-0 επί της Μπάγερν, που μας ωθεί ακόμη περισσότερο στην επιλογή του συνδυαστικού 2 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.90.

G/G στο Βελιγράδι

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Σπάρτα Πράγας, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.85. Είναι ένα απ’ τα αμφίρροπα ζευγάρια της τρέχουσας προκριματικής φάσης, με τη Σπάρτα Πράγας να θεωρείται ισχνό φαβορί. Οι Σέρβοι μετρούν ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους με Φλοριάνα και Ίρτις, το έργο τους θα είναι πολύ πιο δύσκολο κόντρα στην ποιοτική Σπάρτα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του και αναζητά μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Από την άλλη, η Σπάρτα είναι πιο έμπειρη ομάδα, διαθέτει περισσότερη ποιότητα, αλλά η εποχή Στραματσόνι δεν έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι Τσέχοι σχεδόν σε όλα τα φιλικά παιχνίδια είχαν την ίδια ακριβώς εικόνα, όντας πολύ επικίνδυνοι επιθετικά και παρουσιάζοντας κενά στα μετόπισθεν. Βρίσκουμε λογικό το G/G, είναι η επιλογή μας σε απόδοση 1.85.

Υψηλό σκορ στην Αυστρία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Στουρμ Γκρατς – Φενέρμπαχτσε, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05. Οι Αυστριακοί είναι πιο “μπροστά” από πλευράς ετοιμότητας, μιας και έχουν παίξει ήδη έναν προκριματικό γύρο, ενώ ξεκίνησε και το εγχώριο πρωτάθλημα. Το Over 2,5 γκολ επαληθεύτηκε στα 9/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και κόντρα στη Φενέρ που θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και το προβάδισμα δεν αναμένουμε αλλαγή “σκηνικού”. Από την άλλη η Φενερμπαχτσέ δίνει σήμερα το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, ενώ μετά τις κακές προηγούμενες σεζόν γνωρίζει πως καλείται να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Τουρκία. Το Over 2,5 πληρώνει πολύ καλά και θα το “τιμήσουμε” κοντά σε τιμές διπλασιασμού.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.