Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mπαράζ ανανεώσεων στο Μαυροβούνι


Με πολύ γρήγορους ρυθμούς συνεχίζει την οργάνωση για τη νέα χρόνια η ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου .  Έτσι ακόμη 4 παίκτες ανανέωσαν την συμφωνία τους με την ομάδα . Έτσι την ασπρόμαυρη φανέλα θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα σεζόν οι Γιάννης Χαραλαμπίδης, Σπύρος Φανιάδης,  Γιώργος Ζαχαριάδης (Πικου)  και Κώστας Φωτιάς. Βασικοί παίκτες και οι 4 έδωσαν ο καθένας το στίγμα του στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Παράλληλα βασική ενίσχυση αποτελεί και η επιστροφή του Γιώργου Αποστολούδα ο οποίος ταλαιπωρείτε  από  τραυματισμό που τον άφησε αρκετό καιρό έξω από τα γήπεδα.

Η προετοιμασία της ομάδος είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου με τον γυμναστή Γιώργο Τσάτση να ετοιμάζει ήδη το πρόγραμμα για να έχει σε πλήρη φυσική κατάσταση τους παίκτες.  Γιατρός της ομάδος θα είναι ο Γιώργος Κουκούδης για τη νέα σεζόν.

Στο ήδη υπάρχον ρόστερ αναμένεται να ενσωματωθούν ακόμη 4-5 πολύ δυνατά ονόματα που έχουν ήδη συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ομάδος Τεο Δανιηλιδη τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν οσονούπω. Ενώ παράλληλα θα αποκτηθούν και 4 νεαροί 17χρονοι παίκτες για την υποδομή της ομάδος .
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.