Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Oι πρώτες μεταγραφές των Μαυραετών


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, με ιδιαίτερο ζήλο, άκρα μυστικότητα και υψηλότερες προσδοκίες, ξεκίνησε την υλοποίηση του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-18, με την ανανέωση της συνεργασίας με το Σάκη Ντιμτσούδη.

Από της πρώτες μέρες του Ιουνίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησε στην ανανέωση με τους: Χατζηδάκη Α, Φωστηρόπουλο Π, Φάβα Κ, Λέντι, Τζάτζη Μ, Μαμή Π. Βερβελέ Η, Λιτοβολή Χ, Ραμπούση Ι, Ρομάντζη Α, Φουρέιρα Α, Λέο, Δομουκτσίδη Α, Μαντζούκη Δ, Βιάννα Κ. Τσάλμας Α, Περπέτσης Ι. Σιδέρης Γ.

¨Αφησε ελεύθερο το Χαρμανά  Κώστα, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και θαυμάσιο χαρακτήρα, με τεράστια προσφορά, στην ομάδα, ο οποίος ανέλαβε προπονητής στη ΝΙΚΗ Αξού. Το Δ.Σ της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ δημόσια για τη μεγάλη προσφορά του και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Επίσης αποδέσμευσε τους Κέρτο Σ. Πασσαλή Δ.  

Μετά από πρόταση υτου Προπονητή προχώρησε στην απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:
1. Σιδηρόπουλο Μπάμπη (Πέπε) ταλαντούχο, έμπειρο και ταχύτατο επιθετικό από τον Εθνικό Γιαννιτσών, που αγωνίστηκε στη Γ Εθνική.
2. Δουλγερίδη Κοσμά, έμπειρο, αμυντικό μέσο από τη ΔΟΞΑ Π. Μυλοτόπου.
3. Το νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο αμυντικό μέσο Μιχαηλίδη Παναγιώτη από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.
4. Τον εξαιρετικό αμυντικό μέσο, Τουλγαρίδη Ηλία, που αγωνιζόταν στο Παϊκο Γουμένισσας και ΑΕΚ Καρυώτισσας.
5. Τον έμπειρο αμυντικό μέσο Νοράτζε Α, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τη Νίκη Αξού.
6. Την ένταξη στην Ομάδα των Μαυραετών του 18χρονου ταλαντούχου  μεσοεπιθετικού Μπλέντι.

Είναι πολύ κοντά στην απόκτηση, 2-3  ιδιαίτερα ταλαντούχων  κι έμπειρων επιθετικών μέσων κι ενός φορ με πέρασμα από πολλές ομάδες Α1 Πέλλας και Γ΄εθνικής. Τέλος υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρο και για έναν έμπειρο  τερματοφύλακα, για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να επιτευχθεί  ο στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου, 
- που είναι η δημιουργία μιας ανανεωμένης, ισχυρής και ανταγωνιστικής Ομάδας, η οποία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.
- Και φυσικά όλο το έμψυχο υλικό να είναι στη διάθεση του τεχνικού κ. Ντιμτσούδη, την 1η Αυγούστου 2017, με την έναρξη της προετοιμασίας.

Η ανανεωμένη ομάδα των Μαυραετών, φιλοδοξεί φέτος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με στόχο την είσοδο στα play off. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.