Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η τελική τετράδα του Survivor


Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό κομμάτι του Survivor, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να αποχωρεί - Πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι για τους τέσσερις εναπομείναντες παίκτες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε το κολιέ της ασυλίας στο επεισόδιο της Κυριακής περνώντας απευθείας στον ημιτελικό, εκεί όπου ήδη βρίσκεται ο Μάριος Ιωαννίδης. Οι Σπαλιάρας, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση και με βάση την 24ωρη ψηφοφορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε για τον πρώτο.

Συνέχεια μόνο με ψηφοφορίες
Οι Ντάνος και Μάριος είναι λοιπόν στον ημιτελικό, εκεί όπου θα βρεθεί και ένας εκ των Κωνσταντίνου Βασάλου και Κώστα Αναγνωστόπουλου. Το κοινό θα αποφασίσει τη Δευτέρα (4/7) με ψηφοφορία για το ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα.

Το ίδιο σκηνικό και στον ημιτελικό (5/7), όπου με νέα ψηφοφορία θα βγουν οι δύο παίκτες του τελικού. Το φινάλε του Survivor θα είναι ζωντανό και θα διεξαχθεί στην Ελλάδα (5/7) όπου και πάλι το κοινό θα έχει τον λόγο και αποφασίζοντας τον νικητή που θα πάρει τις 100.000 ευρώ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.