Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To Aρσένι κατέκτησε το έπαθλο στο μίνι Τουρνουά 7Χ7 Σκύδρας (φωτο)


Σε ένα συγκλονιστικό τελικό ανάμεσα στις ομάδες Αρσένι - Coca juniors η ομάδα του Αρσενίου με σκορ 4-2 κέρδισε τον αγώνα κατακτώντας για 4η φορά το έπαθλο των 1000 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο το γηπεδάκι του Mavridis sport στην Σκύδρα ήταν κατάμεστο από τους φιλάθλους στον αριθμό περίπου 200 που παρακολούθησαν το παιχνίδι το όποιο είχε πολύ ενδιαφέρον αφού οι δυο αντίπαλοι ήταν πολύ δυνατοί και αγωνίστηκαν με νύχια και δόντια για την κατάκτηση του επάθλου. Το παιχνίδι παρόλες τις διακοπές που είχε λογά έντονων διαμαρτυριών έληξε στην κανονική του διάρκεια βρίσκοντας τους νικητές παίκτες του Αρσενίου αγκαλιά με το κύπελλο γεμάτο με το χρηματικό έπαθλο.

Έτσι έπεσε η αυλαία και του φετινού τουρνουά του πιο πετυχημένου της περιοχής τα τελευταία χρόνια υπεύθυνοι γι αυτήν την καταπληκτική οργάνωση και ανταπόκριση από τις ομάδες είναι ο Θοδωρής Κάμπαλης και Γιώργος Μπρέγκου . Ενώ φέτος είχαν και την βοήθεια του ρέφερι Στέλιου Κουκούλη που διεύθυνε πολλούς αγώνες με επιτυχία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.