Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Yψηλοί στόχοι


Δεν έχει ησυχία ο κορυφαίος Μυτιληνιός-Γερμανός μάνατζερ Αχιλλέας Χατζηνικολάου αφού δεν παίρνει εβδομάδα που να μην σημειώνει μια επιτυχία για τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί. Μετα την πρόσφατη μεταγραφή του Αβραάμ Κουλπαλίδη σε Γερμανική ομάδα ένας ακόμη φιλόδοξος ταλαντούχος νεαρός ετοιμάζει βαλίτσες για την Γερμανία. 

Ο λόγος για τον 17χρονο θεσσαλονικιό Διονύση Κατσάκη που αγωνίζεται στα χαφ και ανήκε στην Κ20 του Ηρακλή μέχρι προτινος. Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου ταξίδεψε με τον νεαρό παίκτη και τον πατέρα του στην Γλυκή Παραμυθιάς (Ήπειρος) από όπου και η φωτο για να συναντηθούν με τον ελληνογερμανο μάνατζερ Βασίλη Δήμα για τα διαδικαστικά θέματα της μετάβασης του παίκτη .Έτσι όλα είναι έτοιμα για το ταξίδι του νεαρού όπου θα αγωνιστεί στην Κ 20 του Μαγδεμβούργου Ακαδημία που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο (Μπουτεσλίγκα ) στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.