Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Συνεχίζεται εντατικά η προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος 1000 αγροτών με τον συνεταιρισμό ΑΘΗΝΑ


Συνεχίζεται εντατικά η προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που ταλανίζει περί τους 1000 αγρότες με τον συνεταιρισμό «ΑΘΗΝΑ» με στόχο να τελειώσει η ταλαιπωρία τους

Συνεχείς επαφές με Υπουργείο Οικονομικών και Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Προετοιμάζεται κοινή ερώτηση στη Βουλή των κυβερνητικών βουλευτών της Πέλλας

Το πρόβλημα 1000 αγροτών της Πέλλας με τον συνεταιρισμό «ΑΘΗΝΑ» βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα του βουλευτή. Η αναγνώριση του προβλήματος από τους αρμόδιους είναι δεδομένη και διερευνάται διαδικασία για την απαλλαγή των άδικα εμπλεκομένων αγροτών από το τεράστιο βάρος που τους έχει κατανεμηθεί και η αποδέσμευση των ΑΦΜ τους.

Προς την κατεύθυνση αυτή , παράλληλα με τις ενέργειες που προηγήθηκαν όλους τους τελευταίους μήνες, προετοιμάζεται κοινή ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών των δύο κυβερνητικών βουλευτών της Πέλλας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. AYTA ΣHΦAKH ΓIA TOYΣ IΘAΓENEIΣ. ΠOIEΣ EΠAΦEΣ KAI ΠOIEΣ ΠPOΣΠAΘEIEΣ. OTAN ΛEΣ OTI ΘA KANEIΣ EPΩTHΣH KYBEPNHTIKOΣ BOYΛEYTHΣ META TA TOΣA ΠOY MAΣ EIΠEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANAKOINΩΣH ΔEIXNOYN OTI HTAN ΠAΠAPIEΣ KAI TΩPA ΨAXNEIΣ ME THN EPΩTHΣH HPΩIKH EΞOΔO. O ΣANOΣ TEΛEIΩΣE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο βουλευτή Γιάννη Σηφάκη31 Αυγούστου 2017 στις 7:19 μ.μ.

      Η εμπάθεια είναι πολύ κακός σύμβουλος, το θέμα που δημιούργησαν οι "γνωστοί" κύριοι με τις συγκεκριμένες σχέσεις με συγκεκριμένους κομματικούς παράγοντες πριν 25 χρόνια ( και έσκασε τώρα) είναι η πρώτη φορά με την σημερινή κυβέρνηση που αντιμετωπίζεται και θα λυθεί. Η διαδικασία της ερώτησης θα βοηθήσει να προχωρήσουν κάποιες διαδικασίες. Οι πολίτες της Πέλλας βλέπουν καθαρά ποιός τους έφερε στα πλήρη αδιέξοδα και ποιοί προσπαθούν και είναι αποτελεσματικοί στην λύση των εκκρεμών προβλημάτων από δεκαετίες. Το θέμα προχωρά προς την λύση του, χρειάζεται όμως συγκεκριμένα βήματα που γίνονται με μεγάλη προσοχή και συνέπεια, όπως αρμόζει στην σοβαρότητα του θέματος

      Διαγραφή
  2. TO IΔIO EKANEΣ KAI MEMAΣ TON ΣYNETAIPIΣMO APXAΓΓEΛOY. ΛOΓIA XAPEΣ KAI ΠANHΓYPIA OΠOYNANE ΛYNETAI..ΣTO TEΛOΣ TPABAΣ KAI MIA EPΩTHΣH ΣTO ΦINAΛE TIΠOTE KAI MHN EIΔEΣ TON ΠANAΓH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα τιποτα δε θα κάνει ο κύριος Σηφάκης, μονο λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λέει η ερώτηση θα βοηθήσει για να προχωρήσουν άμεσα κάποιες διαδικασιες, πολύ μεγάλο ζόρι έχεις ρε φίλε που βρέθηκε κάποιος που παλεύει να λύσει ότι κάνατε για δεκαετίες

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω
      Να σηκωσουμε ενα άγαλμα ,σαν αυτό που σήκωσαν οι αμερικανοί στην ιβοζιμα,που να απεικονίζει τον βουλευτή μας και τους πιστούς αυλικούς του ( σαν εσένα )

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.