Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΦΚΑ Φίλιππος Γιαννιτσών: Εντυπωσιακός ο αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς με 11 μετάλλια σε διεινείς & πανελλήνιους αγώνες!


Έπειτα από μια πετυχημένη περσινή αγωνιστική χρονιά, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 2ης Παγκόσμιας Σχολικής νίκης Λυκείων στον ακοντισμό από τον Δημήτρη Τσίτσο, ακολούθησε μια ακόμα πιο πετυχημένη φετινή χρονιά με την κατάκτηση από τους αθλητές του ΟΦΚΑ 11 συνολικά μεταλλίων σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες!

Συγκεκριμένα οι Τσίτσος Δημήτρης, Ματζίρης Θανάσης και Χειμωνίδης Βασίλης κατέκτησαν μαζί 3 μετάλλια σε διεθνείς αγώνες ως μέλη της Εθνικής Ελλάδος: 1 ασημένιο στους Βαλκανικούς Παίδων (Τσίτσος – ακοντισμός), 1 χρυσό στους αγώνες Ελλάδα – Κύπρος (Χειμωνίδης – άλμα εις μήκος) και 1 ασημένιο στους αγώνες Ελλάδα – Κύπρος (Ματζίρης – δέκαθλο), ενώ και φέτος, για τρίτη φορά στην καριέρα του (Ολυμπιάδα Νεότητας, Βαλκανικό), ο προπονητής του ΟΦΚΑ Τασόπουλος Σταύρος κλήθηκε ως προπονητής στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στους αγώνες Ελλάδα – Κύπρος, γεγονός που αναμφισβήτητα αποτελεί αναγνώριση της καλής δουλειάς που γίνεται.


Σε πανελλήνιο επίπεδο κατακτήθηκαν 8 συνολικά μετάλλια και συγκεκριμένα 5 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο!

Επειδή όμως υπάρχει συνέχεια και βάθος στους αθλητές του συλλόγου, θα ήταν άστοχο να μην αναφερθούμε και στις επιτυχίες αθλητών όπως ο Τουλγαρίδης Νίκος που διακρίθηκε και έθεσε βάσεις για επιτυχίες στα 110μ με εμπόδια Παίδων, ο Παπαδόπουλος Στάθης που αν και 1η χρονιά ως Παμπαίδας Α’ κατέκτησε την 6η Πανελλήνια θέση στο Άλμα εις Ύψος με 1,60μ, αλλά και η ελπιδοφόρα σκυταλοδρομία 4*80μ (12η Πανελλήνια θέση με τους Κωνσταντινίδη, Ματζίρη, Τσιάλμα και Παπαδοπουλο).
Όλα τα παραπάνω αποτελούν φυσιολογική συνέχεια της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ που ως ολοκληρωμένος και οργανωμένος σύλλογος επέλεξε πρώτος εδώ και χρόνια να δημιουργήσει πολλά τμήματα υποδομών, ανάλογα με την ηλικία, την αποφυγή υπεραριθμίας αλλά και τις προπονητικές ανάγκες των παιδιών διαφορετικών τάξεων ώστε τα προπονητικά ερεθίσματα που δίνονται σε κάθε τμήμα να είναι στοχευμένα και αποτελεσματικά, συνδυάζοντας την διασκέδαση με την εκμάθηση τεχνικών δεξιοτήτων αλλά και αθλητικής συμπεριφοράς.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν και φέτος, καθώς όπως φαίνεται οδηγούν στην επιτυχία, τα εξής τμήματα:

- Τμήμα Νηπίων (μικρά και μεγάλα Νήπια)
- Τμήμα Α’,Β’,Γ’ Δημοτικού (εξαρχής διαχωρισμός σε δύο τμήματα λόγω υπεραριθμίας)
- Τμήμα Δ’,Ε’ Δημοτικού
- Τμήμα ΣΤ’ Δημ, Α’ Γυμν.
- Τμήμα ‘’μεγάλων αρχαρίων’’ για παιδιά Γυμνασίου ή και Α’ Λυκείου με μεγαλύτερες ανάγκες βασικής προπόνησης λόγω έναρξης προπονήσεων σε μεγαλύτερη ηλικία.
- Τμήμα ‘’μικρό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ’’ κατόπιν επιλογής
- Τμήμα ‘’ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ’’
Προπονητές: Τασόπουλος Σταύρος, Θωίδου Ευαγγελία
Τηλ. Επικοινωνίας : 6972 92 51 50
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.