Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λουντέμεια 2017: Μια εξαιρετική λαϊκή βραδιά στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας (βίντεο)


Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου και οι εξαιρετικοί Στέλιος  και Άγγελος Διονυσίου (η έκπληξη), την Κυριακή το βράδυ στα  Λουντέμεια 2017 «ξεσήκωσαν» την Αλμωπία με τις ερμηνείες τους, σε μια άκρως λαϊκή βραδιά στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας. 

Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει αυτή τη συνάντηση κορυφής παρά τις ψιχάλες τις βροχής και οι 3.500 φίλοι της μουσικής διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε φωτορεπορτάζ της μουσικής βραδιάς μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:     lountemeia-2017
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Συμφωνώ με όλα τα γραφόμενα.Μία μόνο ερώτηση απλή να κάνω περιμένοντας μία υπεύθυνη και σοβαρή απάντηση.Γιατί χρησιμοποιείτε το όνομα του μεγάλου λογοτέχνη σε όλο αυτό το "πανυγήρι";Τι σχέση μπορεί να έχει με όλο αυτό το τσίρκο;Τι σχέση μπορεί να έχει ο ανεπιθύμητος κουμουνιστής και"τεμπέλης" Λουντέμης που διώκεται από τότε έως και σήμερα από τους προγόνους και τους σημερινούς απογόνους με το γκρέμισμα του σπιτιού του,με τις εκδηλώσεις αυτές που απαιτούν μεν πολλή δουλειά και είναι πετυχημένες με πολλά έσοδα και αποδεκτές από τον πολύ κόσμο;Αφού δε θέλετε να τον τιμήσετε τον άνθρωπο,όπως του αξίζει, που είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας,ας τον αφήσουμε ήσυχο να αναπαυτεί εκεί που είναι,μη σας μηνύσει κανένας για ασέλγεια και προσβολή μνήμης νεκρού.ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μένεις μόνο στο "πανηγύρι " οπως λες, δεν ήσουν εκεί το τριήμερο . Η Παρασκευή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με όμορφες εκδηλώσεις ( πάνω απο 350 παιδιά ήταν εκεί), και τις υπόλοιπες ημέρες έγιναν και θεατρικά και δυο μισάωρα αφιερώματα στον μεγάλο καλλιτέχνη. Αν έχεις κάτι να πεις να το πεις επώνυμα... Όσο για τα έσοδα...άστο δεν θα το σχολιάσω... Αυτή η μικρό ψυχια σας.... Και τελικά εσυ τι κανεις για ολα αυτα.... μόνο σχόλια ανώνυμα...για αυτο σου απαντώ και γω ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Σου διαφεύγει καίσαρα πως σαν δημόσιο πρόσωπο που είσαι, είσαι υποχρεωμένος να ακούς κριτικές,κυρίως βάσιμες και με επιχειρήματα.Σαν συνέχεια του προηγούμενου σχολίου,να θυμίσω πως ο Λουντέμης είναι κληρονομιά όλων μας και επομένως όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί έχουμε λόγο σε ό,τι τον αφορά,καίσαρα.Τα περί μικροψυχίας κλπ,δεν τα σχολιάζω,ούτε και τα περί εσόδων και πού είμαι και τι κάνω εγώ.Δεν ξέρω αν σου πέρασε από το μυαλό ,αλλά η συνειδητή αποχή είναι επιλογή και στάση ζωής.Συνέχισε το πολιτιστικό σου έργο.Για την τεράστια συνεισφορά σου ,τη δική σου και πολλών ακόμη,σε προκαλώ σε δημόσιο διάλογο επώνυμα και όχι για να με φακελώσεις μιας και δεν υπάρχουν πλέον Μακρονήσια.Η μεγαλύτερη συνεισφορά σου πάντως είναι η εκκωφαντική σιωπή σου στο γκρέμισμα του σπιτιού του λογοτέχνη για οικονομικούς και πολιτικούς λόγους.Ή κάνω κι εδώ λάθος;

      Διαγραφή
  2. 11:01 απο ποιον συλλογο μπορει να προερχεσαι εσυ καμαρι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.