Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Εξέδιδε 24χρονη Αλβανίδα έναντι αμοιβής


Συνελήφθη 41χρονος στο Κιλκίς για σωματεμπορία

Παρασχέθηκε προστασία και αρωγή σε μία 24χρονη γυναίκα

Συνελήφθη χθες (5-8-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 41χρονος, για το αδίκημα της σωματεμπορίας.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ο 41χρονος να προβαίνει στη γενετήσια εκμετάλλευση 24χρονης υπηκόου Αλβανίας, καθώς μεσολαβούσε ώστε να συνευρίσκεται ερωτικά με άντρες, από τους οποίους εισέπραττε χρηματικά ποσά ως αμοιβή.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 41χρονος έπειθε την 24χρονη να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής, εκμεταλλευόμενος την δυσχερή οικονομική της κατάσταση και ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα, με το πρόσχημα ότι θα τη βοηθούσε για τη νόμιμη παραμονή της, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Από την κατοχή του 41χρονου κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Επιπλέον, παρασχέθηκε προστασία και αρωγή στην 24χρονη.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.