Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα εγκαίνια της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας (βίντεο)


Τα εγκαίνια της 3ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Σκύδρας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην ομώνυμη πόλη. 

Στα εγκαίνια παρέστησαν όλοι οι βουλευτές της Πέλλας, ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο δήμαρχος Έδεσσας, πολιτευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, στρατιωτικών, αστυνομικών αρχών και πλήθος κόσμου. 

Πριν και μετά την τελετή των εγκαινίων, χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής έδωσαν πανηγυρικό τόνο στις εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Αυγούστου. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, όπως τις κατέγραψε ο φακός της ΗΕ karatzova.com:

3η emporopanigiri skidras
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

34 comments:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΤΟ ΠΑΝΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ... ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΣΟΠΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρη μην αρχίζεις την γκρίνια πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δήμοι διοργανώνουν εδω και δεκαετίες πανηγύρια.Η Ιγνατιάδου τωρα ξυπνησε και το παρουσιάζει σαν επιχειρηματικό γεγονός.Ποιο;Το πανηγύρι που πουλάνε κιλ@@ες κάλτσες και λουκάνικα;Ας την μαζεψει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως πότε οι μητροπολιτες θα λειτουργούν στηριζοντας τους πολιτικαντηδες που κατεστρεψαν τον τόπο να αποτελειωσουν το ορθόδοξο ελληνικό γένος. Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημερα λεω να παω. Ευχομαι να μην ειναι σαν περυσι. Ζητω συγνωμη απο την κυρια δήμαρχο εαν την στενοχωρησω μα περυσι ηταν το πανηγύρι της καντινας. Τετοιο πράγμα ουτε στα Γιαννιτσα που ειναι μεγαλύτερη. Χαθηκαν ολα τα αλλα απο την καπνα και την τσικνα. Δεν γινεται να μπει πλαφον και στον αριθμο των καντινων; Ας χασουμε λιγο απο καπου για να αναδειξουμε τα καλύτερα. Λεω εγω τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 20 νομίζω πέρσι 10 φετο μπήκε πλαφόν πρώτα να μαθαίνεις και ύστερα να κστηγορας

      Διαγραφή
    2. Εαν ξερεις να διαβαζεις γραφω οτι θα παω σημερα αρα τί σημαινει οεο;;; Μπραααααβο οτι δεν εχω παει ακομη. Δεν κατηγορω κανεναν δεν ειπα οτι φταιει η δημαρχος. Εαν εσεις εισαι στο μυαλο ΕΠΕ, τί να πω. Περαστικα.

      Διαγραφή
  6. Καλή προσπάθεια συγχαρητήρια στους εθελοντές αποτέλεσμα κάτω του μετρίου. Εκθέτες ταχυφαγίων η εμποροπανήγυρη και καλό είναι πριν τις μεγάλες αποφάσεις να υπάρχουν και μεγάλες ιδέες που να υποστηρίζονται και να μην παίρνονται με γνώμονα το δικό μας θέλω αλλά αν μπορώ. Και επιτέλους κατεβάστε λίγο τον πήχη γιατί συνέχεια περνάτε από κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιο πλαφόν οι άνθρωποι μπήκαν μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΩΤΉΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΆΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙ ΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΎΜΕ ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνει εκδηλώσεις στο σπίτι της να σας καλεί για κανα κοψίδι. Πιο χαμηλά δεν ζεις....

      Διαγραφή
  9. Μπραβο δήμαρχε τέλεια διοργάνωση και οργάνωση το χαρήκαμε με την ψυχή μας συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TETOIA KAKOGOUSTIA MONO STH SKYDRA.TRAGIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Καλησπέρα κόσμε" προς γνωση και ενημέρωση των υποψηφίων -θυμάτων- επισκεπτών της εμποροπανηγύρεως μόνο λίγα σουβλάκια λουκάνικα και μπόλικη τσίκνα θα βρείτε . Άντε και κανένα σώβρακο - κιλοτακι. Μπράβο στην κ. Εντεταλμένη κάθε φέτος και χειρότερα το πάει. Έχει στόχο τη καταστροφή του συνδυασμού της, ωχ με συγχωρείτε άλλο ήθελα να πω πως όλα υα κάνει ανιδιοτελώς και ανυστερόβουλα για καλό της Σκύδρας. Ε ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται ..!!! Ίσως και ένα σκαλοπατάκι για να μπορέσουν να κατέβουν από το καλάμι τους, καθώς όπως φαινεται δυσκολεύονται κάποιοι να δουν τη πραγματικότητα εκεί ψηλά που τους πήγε η καλάμια που έχουν καβαλήσει !!! Κρίμα ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΠΠΡΟΧΩΡΆ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ

      Διαγραφή
  12. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ με απογοήτευσες, ένα πανηγύρι που καλώς έκανες δεν μπορείς να το ονομάσεις πολιτιστικό γεγονός. Πραγματικά είναι τυχαία τα "πολιτιστικά πανηγύρια" με όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους βουλευτές δημάρχους και παπαδαριό. Όσο για αυτούς που περιμένανε εκδηλώσεις με αγωνιά μάλλον τον εαυτό τους θελαν να προβάλουν, για αυτό άλλα 500 μνημόνια και ανεργία διπλάσια στη Σκύδρα που θυμίζει στοιχειωμένο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μονο εμποροπανήγυρη δεν ειναι αυτο!Τσικνοπέμπτη το λες καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΧΩΡΊΣ ΤΣΙΚΝΑ;ΡΩΤΆΩ ΤΩΡΑ ΕΓΏ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΆΩ ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ ΚΑΚΊΑ ΠΟΛΛΉ ΥΠΆΡΧΕΙ

      Διαγραφή
  14. Κ. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ.
    ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.
    ΕΜΠΟΡΟΙ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΘΩΚΑ) ΜΕ ΤΗΝ "ΒΑΡΙΑ" ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ "ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΩΛΟΥΝΤΕΣ "SECOND HAND".
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ CATERING ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΠΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΤΑ ΞΥΛΟΚΑΡΒΟΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ 'ΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΙ' ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΠΙΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΩΛΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΚΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟ!!!!!!! ΠΑΝΥΓΗΡΗΣ.
    Ή ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ, Ή ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ.
    ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παταγώδης. αποτυχία φέτος

      Διαγραφή
    2. Α παπαπα θα πάθεις εγκεφαλικό από το κακό σου

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΩΣ ΘΣ ΠΑΡΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΚΟΛΌΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΕ ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΕΣ;ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΤΆ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΤΣΊΚΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΣΤΟ ΝΕΓΑΡΟ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΕΣ

      Διαγραφή
  15. η αγορά της σκυδρας υποφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακόρεστη δίψα για προβολή και ουσία μηδέν αυτό και τίποτα άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γράφει συνέχεια το ίδιο άτομο ντροπή σας ρωτήστε τα καφέ της Σκυδρας που κάθε βράδυ είναι γεμάτα
    Μπραβο στην δήμαρχο οι υπόλοιποι είστε για λυπηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΑΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ?ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΕΤΣΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έσοδα του Δήμου είναι περισσότερα από τα έξοδα άσχετοι

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΉ ΠΕΡΊΣΣΕΨΑΝ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ 11 ΚΑΙ 40 Μ.Μ

      Διαγραφή
    3. OΙ ΦΩΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ Η ΤΑ ΕΞΟΔΑ;ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟ ΕίΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΡΟΥΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΎ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ;ΔΕΝΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ;ΜΠΟΥΧΑΧΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.