Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρή γυναίκα εντοπίσθηκε σε ορεινή περιοχή της Ζέρβης στην Έδεσσα


Μια τραγική ιστορία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από μια 49χρονη γυναίκα από την Αλβανία η οποία εντοπίσθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τρίτης, σε ορεινή περιοχή της Ζέρβης στην Έδεσσα.

Η άτυχη γυναίκα, που διέμενε στη Ζέρβη, είχε πάει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στο δάσος μαζί με το σύζυγό της για να μαζέψουν ξύλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι εντοπίσθηκε από δασοφύλακες και παράτησε το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Κατά τη διαφυγή τους, ο άνδρας και η  γυναίκα χωρίστηκαν και ακολούθησαν διαφορετική πορεία για να ξεφύγουν από τη σύλληψη.

Το πρωί της Τρίτης, ο σύζυγος της 49χρονης που εν τω μεταξύ είχε επιστρέψει στο σπίτι, ανησύχησε για την τύχη της γυναίκας του και ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας την εντόπισαν νεκρή μέσα σε χαράδρα.

Με τη συνδρομή πυροσβεστών το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από το σημείο. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση, εικάζεται όμως ότι ο θάνατός της επήλθε από πτώση. 

*φωτο αρχείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. "....Τα ακριβή αίτια θανάτου θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση.."
    ΛΑΘΟΣ τεράστιο ΛΑΘΟΣ.
    Τα ακριβή αίτια θανάτου είναι η οικονομική δυσπραγία σε βαθμό εξαθλίωσης στην οποία έχει περιέλθει η ελλαδική οικογένεια. Ο αγώνας για επιβίωση ο αγώνας για να ζεσταθεί το χειμώνα έχει αυτά τα τραγικά αποτελέσματα.
    Κρυφτούλι με το Δασαρχείο, κρυφτούλι με την Αστυνομία, κρυφτούλι με την Εφορία, κρυφτούλι με όλες τις ΑΡΧΕΣ τους υπαλλήλους των οποίων έχουν μετατρέψει σε ΡΑΜΠΟ (αν είναι δυνατόν ο άνθρωπος σε ρόλο μηχανής) κυνηγιού του Ευρώ.
    Μην ψάχνετε για αίτια θανάτου κυβερνώντες και Αρχές αυτού του τόπου. Τα αίτια είναι απλά.
    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΟΜΕΝΟΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο φιλε για το κειμενο σου

      Διαγραφή
    2. Η για το μεροκάματο με τα λαθραία ξύλα.
      Μην ξεχνάς οτι πολλοί ζουν αποκλειστικά με αυτό

      Διαγραφή
    3. Άριστο σχόλιο 5 + 11

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.