Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθησαν 53 αλλοδαποί οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα


Έχοντας πληρώσει 2.000 ευρώ έκαστος σε διακινητές, 53 αλλοδαποί, ανάμεσά τους και 24 ανήλικοι, εισήλθαν στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών Μυγδονίας.

Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν χθες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Σερρών (περιοχή Λητής) και στην Εγνατία Οδό (Κόμβος Δερβενίου) και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, λίγες ώρες νωρίτερα, από την ελληνοτουρκική μεθόριο με τη συνδρομή διακινητών. 

Για τη μεταφορά τους κατέβαλαν ο καθένας το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ έχοντας ως τελικό προορισμό άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μα ποιες χώρες;;; Δεν βλεπουν οτι δεν περνάει κανεις;;;; Ποση σαβουρα ποια θα μαζέψει η χωρα μας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα το υπουργείο μας ετοιμάζεται να τους δώσει και γη,στην περιοχή της Βοιωτίας και Μακεδονίας να τους κάνει και γαιοκτήμονες, αφού τα πάρει σιγά σιγά από τους Έλληνες.Ακομα δεν έχουμε δει τίποτα,αρε Έλληνα τι σε περιμένει ακόμα,θα μας θάψουν ζωντανούς αυτά τα κοπρόσκυλα που μας κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.