Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεσμεύσεις 7 τόνων ακτινιδίων στην Πέλλα


Αποτελέσματα ελέγχων στη συγκομιδή ακτινιδίων

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας ανακοινώνεται ότι κατόπιν ελέγχων από μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από γεωπόνους της Δ/νσης Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών Μακεδονίας- Θράκης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, δεσμεύθηκαν 7,0 τόνοι ακτινιδίων που είχαν συγκομισθεί χωρίς να έχουν φθάσει σε ικανοποιητικό στάδιο ωρίμανσης ενώ εντοπίσθηκαν και άλλα δύο αγροτεμάχια τα οποία είχαν συγκομισθεί, χωρίς να έχει εκδοθεί η προβλεπόμενη απόφαση συγκομιδής.

Υπενθυμίζεται στους παραγωγούς ότι βάση της Υ.Α. 290524/3-9-2010 «περί «καθορισμού τεχνικών λεπτομερειών εφαρμογής εμπορικών προδιαγραφών για τις ελάχιστες απαιτήσεις ωρίμανσης των ακτινιδίων» (ΦΕΚ 1521/Β/7-9-2010), η συγκομιδή του προϊόντος γίνεται αποκλειστικά και μόνο μετά από την έκδοση απόφασης έναρξης συγκομιδής.

Για πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών, την έκδοση των αποφάσεων και την κατάθεση των υπεύθυνων δηλώσεων:

1. Παραγωγοί-συσκευαστές-έμποροι των δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας: Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου ΠΕ Πέλλας: Διοικητήριο, Τ.κ 58200, Έδεσσα, τηλ 23813 51398, 51293, 51294 Φαξ: 23813 51298.

2. Παραγωγοί-συσκευαστές-έμποροι του Δήμου Σκύδρας: Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας. Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Τ.κ 58500, Σκύδρα, τηλ 23810 89324, Φαξ: 23810 89326.

3. Παραγωγοί-συσκευαστές-έμποροι του Δήμου Πέλλας: Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Γιαννιτσών: Πλατεία Πίκπα, Τ.κ 58100, Γιαννιτσά, τηλ. 2381352313, 51312.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Τελικά δουλεύει το κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτη φορα αριστερα...καθε κατεργαρης στον παγκο του

      Διαγραφή
  2. Αργά ξυπνήσατε εδώ και χρόνια υποβαθμίζεται το προϊόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τους ελέγχους που ξεκίνησαν τέλη Αυγούστου σε Μύκονο Σαντορίνη κλπ,αφού σχεδόν τελειωσε η θερινή σεζον

      Διαγραφή
    2. ναι ναι εχεις δικιο

      Διαγραφή
    3. για τα ακτινιδια τους αδικεις

      Διαγραφή
    4. Σαν τον Βασιλάκη τον καιλα ενα πραμσ.
      Αδικημενοι σε όλα

      Διαγραφή
  3. Αυτη η ηλιθιοτητα των παραγωγων θα βρεθει μπροστα σε ολους δυστυχως τους παραγωγους και τους σωστους και τους ηλιθιους. Οταν θα παρακαλανε για να τα πουλησουν οπως γινεται με τα ροδακινα ( για αλλους λογους βεβαια μα το αποτελεσμα ιδιο) διοτι θα ξερουν ολοι οι καταναλωτες οτι τα ελληνικά ακτινιδια ειναι ξινα και δεν τρώγονται. Τρεχα τοτε με την βλακεια σου να βρεις αγορες. Αλλα εσυ λες: βρε δεν γαμ....αι εγω τα δινω τωρα 0,55- 0,60 για μετα στα αρχ..... μου. Β Λ Α Κ Α τα παιδια σου θα την πληρωσουν. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.