Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοπράτηση έργων 945.000,00 € στην ΠΕ Πέλλας


Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Δημοπρατούμε έργα ύψους 945.000,00 € συνεχίζοντας απρόσκοπτα την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού»

Στα πλαίσια υλοποίησης του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας έχει δρομολογηθεί η δημοπράτηση συνολικά έντεκα (11) έργων το αμέσως επόμενο διάστημα. «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, συνεργαζόμενοι με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας και δρομολογούμε τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση των παρεμβάσεων που έχουμε εντάξει στο Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών για το τρέχον έτος. Με τη δημοπράτηση των επόμενων έντεκα έργων, για την εξέλιξη των οποίων θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση προς τους συμπολίτες μας, αντιμετωπίζουμε θέματα καθημερινότητας και αναπτυξιακού χαρακτήρα στην ευρύτερη περιοχή επιλύοντας ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Τα έργα αφορούν βελτίωση οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας, ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας των πολιτών, συντηρήσεις υποδομών ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο, βελτίωση των προδιαγραφών λαϊκών αγορών, παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού των υποδομών υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας και, γενικότερα, βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Π.Ε. Πέλλας www.pkm.gov.gr/pella

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είσαστε μοναδικοί. Σας ευχαριστούμε. Μας κάνετε υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλέον το βλέπουμε όλοι οτι κάτι κινείται από έργα στην Πέλλα!Γιατί πριν την Κα Αηδονά...άστο καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.