Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Aνάβουν και πάλι οι μηχανές του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία


Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα για την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία που τα τελευταία χρόνια είναι ανενεργή ως ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας. Ένας παλιός γνώριμος της ομάδος πήρε την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα για την άλλοτε κραταιή δύναμη της ομάδος του Προφήτη Ηλία. 

Ο λόγος για τον Σκυδραίο Κώστα Μποζίδη που υπηρέτησε την ομάδα ως αρχηγός για 3 χρόνια και αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερος και ναό παράγει έργο με νέους στόχους. Η ιδεολογία της ομάδος και οι νέοι στόχοι βασίζονται στις νεαρές έλικες αφού ήδη υπάρχει αρκετό έμψυχο υλικό από την Ακαδημία της ομάδος περίπου στα 12-13 παιδιά από το χωριό ενώ αν όλα πάνε καλά το ρόστερ θα πλαισιώσουν και πάλι νεαρά παιδιά από τις Ακαδημίες της περιοχής. 

Ήδη ο Κώστας Μποζίδης έχει έρθει σε επαφές με ανθρώπους του χωριού ζητώντας την άμεση συνεργασία και βοήθεια τους ώστε να γίνει σωστή δουλεία και να αναδειχθούν και τα ταλέντα που υπάρχουν μέσα από την ομάδα. Η ανταπόκριση ήταν θετική και με την βοήθεια των τοπικών παραγόντων η ομάδα του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία θα είναι και πάλι έτοιμη να μεσουρανήσει στα τοπικά πρωταθλήματα του Νομού.

Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.