Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ελληνικά χέρια όλοι οι τίτλοι του Aridea Cup 2017 (φωτο)


Ο Δημοσθένης Ταραμονλής και η Αναστασία Παρασκευούδη, αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά του Ο.Α. Αριδαίας, Aridea Cup. Στα διπλά των αγοριών, τον τίτλο κατέκτησαν οι Νίκος Μανόπουλος και Δημήτρης Τερτίγκας, ενώ στα διπλά των κοριτσιών, πρωταθλήτριες ήταν οι Μάγδα Αδαμοπούλου και Δήμητρα Παύλου.
Με τους τελικούς των τεσσάρων ταμπλό ολοκληρώθηκε σήμερα μια επιτυχημένη εβδομάδα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας, όπου πραγματοποιήθηκε το διεθνές τουρνουά Category 3 U16 της Tennis Europe, Aridea Cup.

Και οι 4 τίτλοι, κατέληξαν σε Έλληνες αθλητές! Στο μονό των αγοριών, ο Δημοσθένης Ταραμονλής επικράτησε του Νίκου Μανόπουλου με 6-1, 6-0 και υπερασπίστηκε τον τίτλο του στην Αριδαία, όπου είχε κερδίσει το πρώτο του τρόπαιο σε διεθνές τουρνουά πέρσι τέτοια εποχή. Ο Μανόπουλος είχε 2 φανταστικές εβδομάδες στα Κουφάλια και στην Αριδαία, ήταν φιναλίστ σε Koufalia Cup και Aridea Cup, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει σε κάποιον από τους 2 τελικούς που έπαιξε.telikoi-aponomesaridaiacup

Στο μονό των κοριτσιών, όπου είχαμε και τη μοναδική παρουσία μη Ελληνίδας παίκτριας, η Αναστασία Παρασκευούδη δεν επέτρεψε στην Ρουμάνα Vanessa Ioana Georgiana Popa Teiusanu να χαλάσει την ελληνική γιορτή και την κέρδισε με 6-2, 6-0.

Μ' αυτόν τον τρόπο κατέκτησε τον 2ο τίτλο της στα μονά διοργάνωσης της Tennis Europe, μετά από το National Sport Park Open U14 στα Τίρανα το 2016, καθώς και τον 3ο της συνολικά, αφού ήταν πρωταθλήτρια και στο Bitola Open U14 στα διπλά το 2016. Σε διοργάνωση U16 της Tennis Europe, ήταν ο πρώτος τίτλος για την Ελληνίδα, Νο. 152 στη συνολική κατάταξη της Ευρώπης, που αύριο έχει τα 15α γενέθλιά της.

Στο διπλό των αγοριών, ο Μανόπουλος και ο Τερτίγκας κέρδισαν τους Κωνσταντίνο Ράπτη και Φίλιππο Ζαχιώτη, με 6-0, 6-3. Με 2 τίτλους και έναν τελικό ολοκλήρωσαν τα ελληνικά τουρνουά της Tennis Europe οι Μανόπουλος και Τερτίγκας, που είχαν 3 σπουδαίες εβδομάδες μαζί, κατέκτησαν το Kilkis Cup και το Aridea Cup, ενώ ήταν φιναλίστ στο Koufalia Cup.

Τέλος, στο διπλό των κοριτσιών, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Μάγδα Αδαμοπούλου και Δήμητρα Παύλου, οι οποίες κέρδισαν στον σημερινό τελικό τις Μαρία Ελένη Πούλκα και Μαρία Θεοχάρη με 6-1, 6-3. Ήταν ο πρώτος τίτλος για τις 2 Ελληνίδες αθλήτριες, που είχαν συνεργαστεί και στα Κουφάλια, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Koufalia Cup
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.