Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενθουσίασε ο Αλμωπός κόντρα στον μεγάλο Άρη! (φωτο)


Κόντρα σε μια ομάδα με πολύ βαρύ όνομα όπως είναι του Άρη Θεσσαλονίκης, ο Αλμωπός παρουσιάστηκε εξαιρετικός και ενθουσίασε το κοινό της Αριδαίας παρά την ήττα.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη με σαφώς πολύ βελτιωμένη εικόνα δεν υστέρησαν πουθενά του αντιπάλου τους, αντίθετα αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη και δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό τον μεγάλο αντίπαλο τους.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με γκολ του Καπνίδη από τα αποδυτήρια (μόλις στο 3ο λεπτό) αλλά η συνέχεια ανήκε στον Αλμωπό. Με μπροστάρη τον Σενεγαλέζο επιθετικό της ομάδας Κριστιάνο Μεντί (κέρδισε 2 πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο) ο Αλμωπός κατάφερε να ισοφαρίσει με σκόρερ τον Χαρίστη στο 41ο λεπτό. Νωρίτερα άτυχος στάθηκε ο Λάζαρος Ελευθεριάδης όταν στην πρώτη εκτέλεση πέναλτι ο τερματοφύλακας του Άρη Αναγνωστόπουλος.

Στην επανάληψη οι ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές με τον Άρη να παρουσιάζεται καλύτερος και να πετυχαίνει δύο γκολ αρχικά με τον Μουμίν με κεφαλιά στο 62ο λεπτό και στη συνέχεια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου δέκα λεπτά αργότερα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα του Αλμωπού έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το μεγάλο φιλικό κόντρα στον Άρη, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και φαβορί για άνοδο στη Super League.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Αναστασιάδης, Σαμαρόπουλος, Πετρώφ, Ελευθεριάδης Γ., Μεντής, Πετρίδης, Κριστιάνο Μεντί, Ελευθεριάδης Λ., Χαρίσης.

ΑΡΗΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Μαραγκός, Τζανακάκης, Νέτο, Παυλίδης, Κλιγγόπουλος, Πασάς, Λώττας, Καπνίδης, Μπούρμπος.

Επιμέλεια φωτο: Χαρά Ματεντζόγλου

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: almopos-aris13
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αύριο ο... μεγάλος Άρης (χα, χα, χα) συμμετέχει σε τουρνουά με Δαμιανό, Λεπτοκαρυά και Αρχοντικό του δήμου Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες μεγαλο Άρη τι ενοεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγάλο τι το ήθελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.