Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γκέλα για την Εθνική - Λευκή ισοπαλία με την Εσθονία


Η Εθνική ομάδα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει από σήμερα τη δεύτερη θέση στον 8ο όμιλο και να εξασφαλίσει, εκτός απροόπτου, την πρόκριση στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πέταξε δυο βαθμούς στο Φάληρο απέναντι στην Εσθονία, που με αποθέωση του κατενάτσιο πήρε το 0-0, απέναντι πάντως σε μια «χλωμή» ελληνική ομάδα.

Κι αν η κατάσταση παραμένει ακόμη υπό διαχείριση στον όμιλο, αυτό η Εθνική το οφείλει στην... Κύπρο, που με μια μεγαλειώδη ανατροπή επέστρεψε από το 0-2 στην έδρα της για να νικήσει τη Βοσνία με 3-2 και να κρατήσει τη «γαλανόλευκη» στη δεύτερη θέση του γκρουπ, με δύο βαθμούς διαφορά από τους Βαλκάνιους.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Ρέτσος, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος (65΄ Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Μάνταλος (80΄ Μπακασέτας), Φορτούνης, Δώνης, Βέλλιος (70΄ Διαμαντάκος).

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσάλου, Μπαράνοφ, Γιάαγκερ, Κλάβαν, Τενίστε, Κάιτ, Ντιμίτριεφ (81΄ Αντόνοφ), Καλάστε (89΄ Μίλερ), Ζενιόφ, Κρούγκλοφ, Άνιερ (90΄+3 Ταμ). 
ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.