Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Την Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο 11η Γενική Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας, οικ. έτους 2017

2ο Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ τριμήνου του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2017

3ο Εξέταση αιτήσεων περί διαγραφής οφειλών.

4ο Έκδοση Χ.Ε. λογιστικής τακτοποίησης αναφορικά με την αυτόματη ανάκληση κατανομής για το έργο “Επέκταση ΧΥΤΑ 1ης διαχειριστικής Ενότητας Ν.Πέλλας” λόγω κατάργησης λογαριασμών έργων στην Τράπεζα της Ελλάδος και δημιουργίας νέων λογαριασμών σε επίπεδο Συλλογικών Αποφάσεων.

5ο Καθορισμός του κωδικού του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 δεκτικού Έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής

6ο Έγκριση για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Τ.Κ.Θεοδωρακείου (πρώην σχολική περιουσία)

7ο Αποδοχή παραχώρησης για χρήση τμημάτων αγροτεμαχίων, για την αδειοδότηση δημοτικών αρδευτικών γεωτρήσεων.

8ο Έγκριση της τροποποιημένης μελέτης με τίτλο: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Κωνσταντίας, Μηλιάς του Δήμου Αλμωπίας.
9ο Έγκριση της τροποποιημένης μελέτης με τίτλο: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Κεντροδυτικού Άξονα (Πολυκάρπη, Ξιφιανή) του Δήμου Αλμωπίας.

10ο Έγκριση της τροποποιημένης μελέτης με τίτλο: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Βορειοδυτικού Άξονα (Πρόμαχοι, Πιπεριά) του Δήμου Αλμωπίας.

11ο Έγκριση της τροποποιημένης μελέτης με τίτλο: Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Θηριόπετρας, Φούστανης του Δήμου Αλμωπίας.

12ο Έγκριση της προεκτίμησης αμοιβής για τη “Μελέτη ανάπλασης με αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού στην περιοχή εισόδου του τομέα Α στα Λουτρά Λουτρακίου” και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.

13ο Έγκριση της προεκτίμησης αμοιβής για τη “Μελέτη για την κατασκευή κτιρίου υποδοχής και κτιρίου ομαδικής λουτροθεραπείας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης στο χώρο εισόδου στο τομέα Α των Λουτρών Λουτρακίου” και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού.

14ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο “ Ανακατασκευή εισόδου οικισμού Υδραίας”

15ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο “Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων Τ.Κ. Προμάχων”

16ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο “Κατασκευή τσιμενταύλακα ομβρίων υδάτων Τσάκων”

17ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο “Συντήρηση ανοιχτού θεάτρου στην περιοχή Δασάκι Αριδαίας”

18ο Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν.4412/2016.

19ο Λήψη απόφασης για την παράταση εκμίσθωσης, για την στέγαση του Ληξιαρχείου Αριδαίας, της Πολεοδομίας και του Δημοτολογίου Δήμου Αλμωπίας.

20ο Ονοματοδοσία της αίθουσας Άρσης Βαρών του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας σε ¨ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ¨

21ο Συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 - ΜΕΤΡΟ 19 «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων – CLLD/LEADER»-Ορισμός εκπροσώπων

22ο Εξέταση της με αρίθ. πρωτ. 32883/12-12-2016 αίτησης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας για παραχώρηση χρήσης της Λαϊκής Αγοράς Αριδαίας (Κλειστή Αγορά).

23ο Εξέταση της με αρίθ. πρωτ. 17443/31-7-2017 αίτησης του Συλλόγου “ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ” για χρήση του Δημοτικού Ανοιχτού Σταδίου Αριδαίας ως έδρα για τους αγώνες στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ.

24ο Εξέταση της με αρίθ. πρωτ. 17936/04-08-2017 αίτησης του Συλλόγου “Α.Π.Ο. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ” για χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τ.Κ.Αψάλου για την διεξαγωγή αγώνων της Γ΄Εθνικής.

25ο Εξέταση της με αρίθ. πρωτ. 16847/24-07-2017 αίτησης του Συλλόγου “Α.Π.Ο. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ” για χρήση α) του Δημοτικού Ανοιχτού Σταδίου Αριδαίας για προπονήσεις και αγώνες του Συλλόγου τους και β) του γηπέδου Γ. Λαγούδης για την λειτουργία των ακαδημιών της ομάδας τους Κ9, Κ11, Κ13 και Κ15.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.