Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μοναδική καλλιτεχνική δημιουργία στο ΙΕΚ της Έδεσσας


Μια πραγματικά απίστευτη καλλιτεχνικά δημιουργία κοσμεί εδώ και λίγες μέρες τα γραφεία του ΙΕΚ Έδεσσας. Ο κορυφαίος εικαστικός της πόλης μας, Πάρις Χατζηγιάννης, συνάδελφος εκπαιδευτικός και πάνω από όλα φίλος, φιλοτέχνησε τον κεντρικό τοίχο της γραμματείας του ΙΕΚ, με μια γιγαντιαία δημιουργία διαστάσεων 6m*3m, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχουν όρια στην τέχνη. Το "μεταμοντέρνο" και "αφαιρετικό" παλάτι του καλλιτέχνη αφήνει κυριολεκτικά άφωνο και εκστασιασμένο όποιον βρεθεί απέναντι του, σηματοδοτώντας παράλληλα για το ΙΕΚ την έναρξη μιας νέας εποχής.

Ο Διευθυντής και το προσωπικό του ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστούν δημόσια τον σπουδαίο εικαστικό που "στόλισε" με τέχνη το μουντό τοπίο της κατάρτισης, ενώ ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης αποφασίστηκε η ψηφιακή μικρογραφία του τοίχου να κοσμεί από σήμερα τη σελίδα του ΙΕΚ στο Facebook.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τελειο το κοιτάς και σου φτιάχνει τη διάθεση μπράβο πολλά συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.